مقاله کاربرد ضایعات خرما در تولید دکستران با استفاده از باکتری لوکونوستاک مزنتروئیدس (Lcuconostoc mesentroides NRRL B512(f))


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد ضایعات خرما در تولید دکستران با استفاده از باکتری لوکونوستاک مزنتروئیدس (Lcuconostoc mesentroides NRRL B512(f)) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد ضایعات خرما در تولید دکستران با استفاده از باکتری لوکونوستاک مزنتروئیدس (Lcuconostoc mesentroides NRRL B512(f))  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد ضایعات خرما در تولید دکستران با استفاده از باکتری لوکونوستاک مزنتروئیدس (Lcuconostoc mesentroides NRRL B512(f))،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد ضایعات خرما در تولید دکستران با استفاده از باکتری لوکونوستاک مزنتروئیدس (Lcuconostoc mesentroides NRRL B512(f)) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

خرما میوه‌ای با ارزش غذایی بسیار بالاست و حدود ۶۰ درصد وزن خشک آن را قند تشکیل می‌دهد که ایران به دلیل تولید حدود ۱ میلیون تن در سال و ۲۳۰ هزار هکتار سطح زیر کشت از بزرگترین تولیدکنندگان خرمای جهان به‌شمار می‌رود. به دلیل نامرغوب بودن، حدود ۳۰ درصد خرمای تولید شده در کشور مستقیماً جذب بازار مصرف نمی‌شود و می‌بایست در واحدهای صنایع تبدیلی و فراوری تبدیل به فراورده‌های با ارزش تبدیل شود. از آن جایی که خرما حاوی درصد قند بالایی است لذا می‌توان از آن به عنوان منبع کربنی در فرایند تخمیری تولید دکستران با استفاده از باکتری لوکونوستاک مزنتروئیدس استفاده نمود. آنزیم حاصل از این باکتری با نام دکستران سوکراز، سوکروز را به عنوان یک سوبسترا برای تولید دکستران و فروکتوز استفاده می‌نماید. دکستران پلیمری از واحدهای گلوکز می‌باشد که به دلیل خاصیت غیر یونی بودن و پایداری بالا تحت شرایط عملیاتی کاربردهای صنعتی فراوانی دارد و به طور گسترده‌ای به عنوان یک صمغ محلول در آب و یک پایدارکننده در صنعت غذا و رقیق کننده خون در صنعت داروسازی کاربرد دارد. در این پژوه دکستران تولیدی از لحاظ کمی و کیفی با استفاده از غلظت مشخصی از خرما (۸درصد وزنی/حجمی) و غلظت‌های مختلفی از سوکروز (۱، ۲، ۴، ۶ و ۸ درصد وزنی/حجمی) در دمای Cْ ۳۰؛۷ pH و سرعت هم زدن rpm150 تحت بررسی قرار گرفت. نتایج بدست آمده حاکی از آن بود که دکستران حاصل از خرما از لحاظ کمی و ویسکوزیته محلول ۲ درصد آن به ترتیب معادل محیط حاوی ۲ و ۱ درصد وزنی/حجمی سوکروز می‌باشد همچنین بر طبق نتایج حاصل از کروماتوگرافی ژل تراوا به طور متوسط وزن مولکولی دکستران حاصل از خرما به دلیل وجود قندهای مکمل در محیط تخمیر مانند فروکتوز، کمتر از دکسترانهای حاصل از سوکروز می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.