مقاله HACCP در پررش میگو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله HACCP در پررش میگو دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله HACCP در پررش میگو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله HACCP در پررش میگو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله HACCP در پررش میگو :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

در ۱۸ دسامبر ۱۹۹۵ سازمان د ارو و غذای امر یکاFDA) یک نظامنامه را برای بازرسی سلامت غذایی در فرآورده های دریایی و صنعت کشتاب ورزی تنظیم نمود . این سیستم جدیدHACCP نامیده شد که برای آنالیز خطرات و تعیین نقاط کنترل بحران طراحی گشت تا مشکلات سلامت غذایی را پیشگیری و کنترل نمایدHACCP یکی از مهمترین تکنیکها برای تشخیص و پیشگیری مشکلات حاصله از موارد بیولوژیکی ، شیمیایی و فیزیکی در مراحل فرآوری غذایی می باشد .از خطرات بیولوژیکی می توان به باکتریهای بیماریزا مثل سالمونلا، ای کولای اشاره نمود . از خطرات شیمیایی می توان به تاثیر آنتی بیو تیکهایی از قبیل کلرو مفنیک ل ، تنظیم کننده های رشد و هورمونها اشاره نمود . حضور چوب ، فلز و شیشه از خطرات فیزیکی محسوب می شوند. ارگانیسها و یا سموم بیماریزا ممکن است در ماده خام وجود داشته باشند و یا ممکن است پس از برداشت ، محصول را آلوده نمایند ، لذا لز وم دقت در تمام مراحل تولید ، صید ، فرآوری ، نگهداری ، جابجایی ، توزیع احساس می گردد . این فعالیتها باید بر روی موارد زیر متمرکز شوند: – استفاده از آنتی بیوتیکها و سایر مواد شیمیایی – شناسایی منابع و نقاط ویژه آلودگی های باکتریایی در حین عملیات تولید و فرآوری – عامل بالقوه یا بقای موجودات ریز زنده در فرآورده های آبزی پروری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.