مقاله بررسی اثر گیاه داروییEchinophora platylobae درافزایش ارزش غذایی محصولات لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر گیاه داروییEchinophora platylobae درافزایش ارزش غذایی محصولات لبنی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر گیاه داروییEchinophora platylobae درافزایش ارزش غذایی محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر گیاه داروییEchinophora platylobae درافزایش ارزش غذایی محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر گیاه داروییEchinophora platylobae درافزایش ارزش غذایی محصولات لبنی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

یکی از تولیدات استان لرستان محصولات لبنی است. از موادی که به عنوان طعم دهنده در این محصولات از جمله دوغ و ماست در استان استفاده میشود، پودر خشک شده گیاه دارویی خوشاریزه است. این گیاه با نام علمی Echinophora platylobae و از تیره چتریان یا Apiaceae است. گیاه خوشاریزه گیاهی علفی، معطر و دارویی به ارتفاع حدود۵۰ سانتیمتر با ساقهای منفرد و منشعب از پایه، دارای شاخههای شیاردار، ضخیم، سبزرنگ و خاردار است. برگها با تقسیمات سه شاخهای، دمبرگ شیرابهدار و میوه یک یا دو برچهای پهن دراز و گلابی شکل دارد. دم کرده این گیاه به عنوان تببر، دافع عطش و معطر کننده مواد غذایی و در نوشیدنیهایی مثل دوغ استفاده میشود. و در استان لرستان در مناطقی از جمله کنار جادهها، گذرگاهها و مناطق مرتعی میروید. نمونه های مختلفی از این گیاه از مناطقی از استان لرستان در فصل استفاده از اآن جمع آوری شد و با روشAOAC آنالیز تقریبی شیمیایی آن انجام شد نتایج نشان داد این گیاه دارای۰/۵ درصد پروتئین خام ۱/۱ درصد چربی خام ۲/۲۵ درصد فیبر خام و ۱۴/۵ درصد خاکستر در زمان استفاده از آن می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.