مقاله بررسی توانمندی تولید ماهیان گرمابی در اکوسیستمهای آب طبیعی و مصنوعی مطالعه موردی : استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی توانمندی تولید ماهیان گرمابی در اکوسیستمهای آب طبیعی و مصنوعی مطالعه موردی : استان مازندران دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی توانمندی تولید ماهیان گرمابی در اکوسیستمهای آب طبیعی و مصنوعی مطالعه موردی : استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی توانمندی تولید ماهیان گرمابی در اکوسیستمهای آب طبیعی و مصنوعی مطالعه موردی : استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی توانمندی تولید ماهیان گرمابی در اکوسیستمهای آب طبیعی و مصنوعی مطالعه موردی : استان مازندران :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

صنعت تکثیر و پرورش آبزیان، علاوه بر تأمین مقادیر زیادی از پروتئین مورد تغذیه انسان ها در ایجاد شغل و حرفه، در زمینه های مختلف صنایع شیلاتی نیز اهمیت ویژه ای دارد. امروزه تکثیر و پرورش ماهیان گرم آبی به عنوان یکی از شیوه های جدید توسعه صنعت و اقتصاد ش یلات مطرح است . تولید و پرورش ماهیان گرمابی در استان در منبع آبی طبیعی و مصنوعی صورت می گیرد، منابع آبی طبیعی شامل آبندانها می باشد، آب بندان ها یکی از منابع مهم تأمین آب برای اراضی شالیزاری است که به ازای هر هکتار آب بندان ۵ تا ۶ هکتار زمین شالیزاری آبیاری می شود. در سال های اخیر پرورش ماهی در این اکوسیستم ها مورد توجه قرار گرفته به طوری که آمر نشان میدهد میزان تولید در این منابع به بیش از ۲۴ تن می رسد، حال آنکه می توان با مدیریت بهتر و اصولی توسط دانش آموختگان رشته شیلات این میزان را به طور قابل ملاحظه ای افزایش داد. در این مقاله به قابیلت تولید در این دو نوع اکوسیستم در صنعت تولید ماهی پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.