مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری و دما برخصوصیات رشد شبدر سفیدTrifolium repens
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری و دما برخصوصیات رشد شبدر سفیدTrifolium repens دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری و دما برخصوصیات رشد شبدر سفیدTrifolium repens کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری و دما برخصوصیات رشد شبدر سفیدTrifolium repens،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری و دما برخصوصیات رشد شبدر سفیدTrifolium repens :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
در این مطالعه ویژگی های رشد گونهTrifoliumrepens با دو فاکتور دما در دو سطح ( ۲۵ و ۳۵ درجه سانتیگراد) و شوری در پنج سطح(آب مقطر ،۳، ۶ ، ۹ و ۱۲ دسی زیمنس بر متر) به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار انجام شد. نتایج حاصله از تجزیه واریانس نشان داد که بین سطوح مختلف شوری و سطوح مختلف دما از نظر طول ریشهچه و طول ساقهچه در سطح آماری ۰,۰۱ تفاوت معنیدار وجود دارد. مقایسه میانگین طول ریشهچه و طول ساقهچه نشان داد که با افزایش شوری از طول ریشهچه و طول ساقهچه کاسته میشود به طوری که بیشترین طول ریشهچه و طول ساقهچه مربوط به تیمار شاهد دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و کمترین طول ریشهچه و طول ساقهچه مربوط به سطح شوری ۱۲ دسیزیمنس برمتر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد بود. در هر دو محدوده دمایی( ۲۵ و ۳۵ درجه سانتیگراد) با افزایش سطوح شوری اختلاف بین طول ساقه چه و طول ریشه چه به کمترین مقدار خود رسید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.