مقاله تاثیر شوری و دما بر جوانه زنی بذر گیاه شبدر سفیدTrifolium repens
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر شوری و دما بر جوانه زنی بذر گیاه شبدر سفیدTrifolium repens دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر شوری و دما بر جوانه زنی بذر گیاه شبدر سفیدTrifolium repens کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شوری و دما بر جوانه زنی بذر گیاه شبدر سفیدTrifolium repens،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر شوری و دما بر جوانه زنی بذر گیاه شبدر سفیدTrifolium repens :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
در این مطالعه ویژگی های جوانه زنی گونه Trifolium repens با دو فاکتور دما در دو سطح ( ۲۵ و ۳۵ درجه سانتیگراد) و شوری در پنج سطح(آب مقطر ۳، ۶ ، ۹ و ۱۲ دسی زیمنس بر متر) به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار انجام شد. نتایج حاصله از تجزیه واریانس نشان داد که بین سطوح مختلف شوری و سطوح مختلف دما از نظر درصد جوانهزنی و سرعت جوانهزنی در سطح آماری ۰,۰۱ تفاوت معنیدار وجود دارد. مقایسه میانگین درصد جوانهزنی نشان داد که با افزایش شوری از درصد جوانهزنی بذور کاسته می- شود به طوری که درصد جوانهزنی در دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و شوری ۱۲ دسیزیمنسبرمتر در مقایسه با تیمار شاهد به میزان ۷۹ درصد کاهش یافت. همچنین بیشترین سرعت جوانه زنی مربوط به تیمار شاهد دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و کمترین سرعت جوانه زنی مربوط به سطح شوری ۱۲ دسیزیمنس برمتر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد بود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.