مقاله حل مرز مستور معادلات ناویر-استوکس تراکم ناپذیر غیردائم بر روی شبکه های شبه سازمان یافته با استفاده از روش تصویری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حل مرز مستور معادلات ناویر-استوکس تراکم ناپذیر غیردائم بر روی شبکه های شبه سازمان یافته با استفاده از روش تصویری دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حل مرز مستور معادلات ناویر-استوکس تراکم ناپذیر غیردائم بر روی شبکه های شبه سازمان یافته با استفاده از روش تصویری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حل مرز مستور معادلات ناویر-استوکس تراکم ناپذیر غیردائم بر روی شبکه های شبه سازمان یافته با استفاده از روش تصویری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حل مرز مستور معادلات ناویر-استوکس تراکم ناپذیر غیردائم بر روی شبکه های شبه سازمان یافته با استفاده از روش تصویری :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

مقاله پیش رو به تشریح یک روش حل عددی اختلاف محدود برای معادلات ناویر-استوکس تراکم ناپذیر غیردائم بر روی قلمروهای عمومی (دلخواه) با استفاده از روش مرز مستور می‌پردازد. معادلات حاکم بر روی یک شبکه شبه سازمان‌یافته با توانایی تراکم و انبساط دلخواه گسسته شده و نواحی جامد و مرزهایشان با استفاده از روش مرز مستور به معادلات گسسته شده اعمای می‌شوند. شبکه شبه سازمان‌یافته، با بوجود آوردن یک شبکه سازمان‌یافته ریز و سپس درشت‌تر کردن آن در نواحی با گرادیان‌های کم ایجاد شده است. حذف نقاط شبکه از طریق غیرفعال کردن نقاط غیرلازم در حین ایجاد دستگاه معادلات انجام شده و با تعریف نقاط مرز عددی و انتقال شرایط مرزی از مرزهای فیزیکی به مرزهای عددی، شرایط مرزی موردنظر به حل اعمال می‌شوند. انتگرال‌گیری عددی از معادلات حاکم با استفاده از یک روش تصویری تصیحیح شده انجام می‌شود که در هر گام زمانی نیاز به حل یک معادله پواسن دارد. انتگرال‌گیری زمانی به صورت صریح و با استفاده از روش معمول رانج-کوتای مرتبه چهار انجام پذیرفته است. روش بر روی هندسه‌هایی نسبتا پیچیده اعمال شده و حصول به نرخ همگرایی مرتبه دوم در مکان و مرتبه اول در زمان مشاهده شده است. زمان‌های مورد نیاز برای اجرای برنامه موید راندمان بالاتر روش در برخورد با هندسه‌های پیچیده و مرزهای متحرک (در مقایسه با حلگرهای بی‌سازمان)، بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.