مقاله تأثیر شوری بر جوانه زنی بذر،رشد رویشی و میزان اسانسپیکره رویشی گیاه شوید (Anethum graveolens L در محیط کشت هیدروپونیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر شوری بر جوانه زنی بذر،رشد رویشی و میزان اسانسپیکره رویشی گیاه شوید (Anethum graveolens L در محیط کشت هیدروپونیک دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر شوری بر جوانه زنی بذر،رشد رویشی و میزان اسانسپیکره رویشی گیاه شوید (Anethum graveolens L در محیط کشت هیدروپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر شوری بر جوانه زنی بذر،رشد رویشی و میزان اسانسپیکره رویشی گیاه شوید (Anethum graveolens L در محیط کشت هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر شوری بر جوانه زنی بذر،رشد رویشی و میزان اسانسپیکره رویشی گیاه شوید (Anethum graveolens L در محیط کشت هیدروپونیک :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

شوری آب و خاک یکی از مهمترین تنش های محیطی در مناطق خشک و نیمه خشک دنیا است که عملکردگیاهان را به شدت تحت تأثیر قرار می دهد. نظر به اینکه گیاهان دارویی در محیط های پر تنش رشد و تکامل یافته اند ،ممکن است این گیاهان در شرایط تنش تولید مواد مؤثره بیشتری داشته باشند.اهداف این تحقیق عبارت بودند از بررسی اثر شوری بر جوانه زنی بذر، رشد رویشی و میزان اسانس تولید شده توسط گیاه شوید Anethum graveolens L. این آزمایش در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار شوری شامل ۰ ، ۱/۲۵ ، ۲/۵ ، ۵ و ۱۰ گرم در لیتر کلرید سدیم و انجام شد. بذر های شوید در گلدان های پلاستیکی حاوی ۲ کیلوگرم شن خالص کاشته و با محلول غذایی هوگلند و آرنون اصلاح شده آبیاری شدند و پساز رشد کافی گیاهان تیمارهای شوری همراه با محلول غذایی بر روی نمونه ها اعمال شد و این کار تا ۶ هفته ادامه یافت. سپسخصوصیاتی نظیر وزن تر، وزن خشک و میزان اسانس تولیدی توسط گیاه شوید اندازه گیری شد. بررسی نتایج این تحقیق نشان می دهد که با افزایش شوری درصد و سرعت جوانه زنی بذر به شدت کاهش می یابد. بیشترین میزان وزن تر و وزن خشک در تیمار ۱/۲۵ گرم بر لیتر کلرید سدیم و بیشترین میزان اسانس تولید شده در تیمار ۰ گرم در لیتر کلرید سدیم بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.