مقاله اثر دما و زمان فرایند حرارتی بر خواص کیفی کنسرو زیتون سبز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر دما و زمان فرایند حرارتی بر خواص کیفی کنسرو زیتون سبز دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر دما و زمان فرایند حرارتی بر خواص کیفی کنسرو زیتون سبز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر دما و زمان فرایند حرارتی بر خواص کیفی کنسرو زیتون سبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر دما و زمان فرایند حرارتی بر خواص کیفی کنسرو زیتون سبز :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

اثر ترکیب های متفاوت دما ( ۸۵ ، ۹۰ ، ۹۵،۱۰۰ ) و زمان ( ۱۰ ، ۲۰ و ۵۰ دقیقه) فرایند حرارتی بر خواص کیفی (رنگ (با سه فاکتور L,a,b )، سفتی و خاصیت آنتی اکسیدانی) کنسرو زیتون سبز مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج اندازه گیری ویژگیهای کیفی نمونه های زیتون فرایند شده نشان داد که افزایش دما و زمانبه طور معنی دار باعث کاهش میزان رنگ سبز (فاکتور a ) و افزایش رنگ زرد (فاکتور b ) و کاهش میزان روشنایی (فاکتور L ) می گردد. افزایش زمان ودمای فرایند حرارتی به ترتیب موجب کاهش معنی دار سفتی و خاصیت آنتی اکسیدانی نمونه های زیتون گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.