مقاله اثر نوع خشککن و دمای آببر تواناییجذب آبمجدد قطعات خشکشده سه رقم عمده سیبزمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر نوع خشککن و دمای آببر تواناییجذب آبمجدد قطعات خشکشده سه رقم عمده سیبزمینی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نوع خشککن و دمای آببر تواناییجذب آبمجدد قطعات خشکشده سه رقم عمده سیبزمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نوع خشککن و دمای آببر تواناییجذب آبمجدد قطعات خشکشده سه رقم عمده سیبزمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نوع خشککن و دمای آببر تواناییجذب آبمجدد قطعات خشکشده سه رقم عمده سیبزمینی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

یکی از ویژگی های بسیار مهم در مواد غذایی خشک شده، قابلیت جذب آب آنها می باشد. ماده ای که بخش اعظم آب خود را طی فرآیند آبگیری از دست داده، لازم است پیش از استفاده، مجددا فرآیند جذب آب را طی کند و درغیر اینصورت، قابلیت مصرف را ندارد؛ لذا یکی از مهمترین ویژگی ها برای بررسی کیفیت یا عدم کیفیت ماده غذایی خشک شده، همین قابلیت جذب آب مجدد می باشد. در این تحقیق، میزان جذب آب قطعات مکعبیcube) 1 سانتی متری ×۱×۱تولید شده از سه رقم سیب زمینی شامل آگریا، ساتینا و کنبک که از ارقام تولیدی در ( استان گلستان می باشند، مورد بررسی قرار گرفت. این قطعات در دو نوع خشک کن شامل آون با جریان هوای گرمو مایکروویو آون، خشک شده و قابلیت جذب آب آنها مورد بررسی قرار گرفت. برای جذب آب، از دو دمای ۲۵ و ۱۰۰ درجه سانتی گراداستفاده شد. نتایج نشان دادند که محصولات خشک شده در مایکروویو آون، به دلیلعمقی بودن حرارت ناشی از نوسانات شدید مولکول های قطبی و حرکت بخار از عمق به سطح، دارای تخلخلبیشتری بوده و قدرت جذب آب مجدد بالاتری داشتند، از طرفی، سرعت جذب آب در دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد بسیار بالاتر از دمای ۲۵ درجه سانتی گراد بود بود اما درصد آب جذب شده توسط قطعات خشک شده درآب ۲۵ درجه سانتی گراد بیشتر بود در حالیکه قطعات خشک شده در مایکروویو آون، در آب ۱۰۰ درجه سانتی گراد بیشترین توانایی جذب را نشان دادند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.