مقاله افزایش زندهمانی پروبیوتیکها به وسیله ریزپوشانی در بستنی فراویژه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله افزایش زندهمانی پروبیوتیکها به وسیله ریزپوشانی در بستنی فراویژه دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افزایش زندهمانی پروبیوتیکها به وسیله ریزپوشانی در بستنی فراویژه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش زندهمانی پروبیوتیکها به وسیله ریزپوشانی در بستنی فراویژه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افزایش زندهمانی پروبیوتیکها به وسیله ریزپوشانی در بستنی فراویژه :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

بستنی سین بیوتیک حاوی یک درصد نشاسته مقاوم به عنوان پر یبیوتیک و دو گونه از باکتری های اسید لاکتیک به نام لاکتوباسیلوس کازئی وبیفیدوباکتریوم لاکتیس به عنوان پروبیوتیک با استفاده از روش های مرسوم بستنی سازی تولید گردیده و سپس زنده مانی دو گونه مذکور در دو حالت آزادو ریزپوشانی شده در طول ۶ ماه نگهداری محصول در دمای -۲۰°C مورد بررسی قرار گرفت . ریزپوشانی دو گونه مذکور در دانک هایی از جنس آلژینات کلسیم در ترکیب با نشاشته مقاوم منجر به افزایش ۳۰ درصدی در زندهمانی باکتریها گردید. به طوری که پس از دو ماه تعداد پروبیوتیکهای زنده در هر گرم از بستنی فراویژه بالاتر از ۱۰۹ عدد بود که به مراتب بیشتر از تعداد توصیه شده از سوی فدراسیون بینالمللی لبنیات ( ۱۰۷ ) است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.