مقاله بررسی اثر درصد شیر سویا ودرصد ماده جامد بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر درصد شیر سویا ودرصد ماده جامد بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر درصد شیر سویا ودرصد ماده جامد بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر درصد شیر سویا ودرصد ماده جامد بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر درصد شیر سویا ودرصد ماده جامد بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

نوشید نیهای لبنی اسیدی از جمله محصولات لبنی است که میزان پذیرش چشمگیری در دهه های اخیر یافته اند. در این پژوهش اثر تغییر ماده جامد کل در دو سطح ۵/ ۴ و ۵/ ۶ درصد و همچنین شیر س ویا در سه سطح ۰ ، ۲۵ و ۵۰ درصد بر ویسکوزیته ، دوفاز شدگی ، پروتئین و خواصارگانولپتیکی نوشیدنی لبنی اسیدی پایدار شده به وسیله ۲۵ / ۰ درصد وزنی/ وزنی پکتین با درجه متیل استر بالا ( ۷۴ درصد ) بررسی گردید . نت ایج نشان داد که با افزایش ماده جامد کل از ۵/ ۴ به ۵/ ۶ درصد ، مقادیر پروتئین و ویسکوزیته افزایش می یابد . همچنین با افزایش درصد شیر سویا از مقادیر ۰ درصد به ۰ ۵درصد میزان کاهش معناداری یافته و ویسکوزیته افزایش می یابد . نتایج مجموع آزمون ها نشان داد که نمونه های تولید شده از ۳۰ درصد شیر سویا و ۵/ ۴ درصد ماده جامد ، با ویسکوزیته ۳۵۸ / ۳۶ سانتی پواز ، ۵/ ۰ درصد پروتئین ، پایداری ۲/ ۹۵ درصد بهترین فرمولاسیون شناخته شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.