مقاله بررسی امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی و مقایسه آن با سیستم دستگاهی هانترلب: بررسی تغییرات رنگ رطب مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی و مقایسه آن با سیستم دستگاهی هانترلب: بررسی تغییرات رنگ رطب مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی و مقایسه آن با سیستم دستگاهی هانترلب: بررسی تغییرات رنگ رطب مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی و مقایسه آن با سیستم دستگاهی هانترلب: بررسی تغییرات رنگ رطب مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی و مقایسه آن با سیستم دستگاهی هانترلب: بررسی تغییرات رنگ رطب مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

رنگ و ظاهر ماده غذائی اولین پارامتر در تشخیص کیفیت مواد غذایی می باشد; امروزه از پارامترهای رنگ سنجیCIELab یا L a b جهت اندازه گیری آن استفاده می شود. در این تحقیق امکان استفاده از تصویر برداری دیجیتالی و نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری پارامترهای L,a,b مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که پارامترهای L,a,b بدست آمده از نرم افزار فتوشاپ و سیستم هانترلب دارای ضریب همبستگی به ترتیب ۰/۹۹۵ و ۰/۹۹۷ و ۰/۹۹۵ می باشند که ضریب همبستگی بسیار خوبی می باشد ولی این پارامترها از لحاظ عددی با هم تفاوت دارند که این مشکل با استفاده از فرمولهایی قابل اصلاح می باشد. بعد از تصحیح می توان از این داده ها جهت گزارش پارامترهای رنگ مواد غذائی یا هر ماده دیگر استفاده کرد. از این روش جهت مطالعه تغییرات رنگ رطب مضافتی در هنگام رساندن مصنوعی استفاده شد. نتایج نشان داد که هرسه پارامتر L,a,b در طی رسیدن کاهش می یابند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.