مقاله بررسی جایگزینی روغن های گیاهی با براین حاصل از نمک های کم سدیم در کنسرو ماهی تون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی جایگزینی روغن های گیاهی با براین حاصل از نمک های کم سدیم در کنسرو ماهی تون دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جایگزینی روغن های گیاهی با براین حاصل از نمک های کم سدیم در کنسرو ماهی تون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جایگزینی روغن های گیاهی با براین حاصل از نمک های کم سدیم در کنسرو ماهی تون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جایگزینی روغن های گیاهی با براین حاصل از نمک های کم سدیم در کنسرو ماهی تون :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

یکی از مهمترین مشکلات جوامع انسانی بیماری های قلبی عروقی می باشد . به طور کلی هرچه مقدار چربی ، کلسترول و سدیم رژیم غذایی بیشتر باشد ، شیوع بیماری های قلبی عروقی نیز بیشتر خواهد بود . در این تحقیق با توجه به اهمیت ترکیب اسید های چرب ماهی در سلامتی و پیشگیری ازبیماری های قلبی عروقی استفاده از براین حاصل از نمک های کم سدیم در تهیه کنسرو ماهی مورد بررسی قرار گرفت . در این طرح مشخص شد که مرحله پ خت اولیه ماهی تأثیر چندانی بر کاهش اسیدهای چرب امگا – ۳ ندارد اما اسید های چرب امگا – ۳ ماهی در مرحله اتوکلاو کاهش می یابد و به صورت ناچیز وارد فاز مایع قوطی کنسرو گردیده و در طول ماندگاری کنسرو ماهی ترکیب اسیدهای چرب ماهی تون شبیه روغن نباتی به کار برده شده می شود . با توجه به نتایج به دست آمده می توان نتیجه گیری کرد که استفاده از کنسرو ماهی تون تهیهشده با براین حاصل از نمک های کم سدیم باعث جذب بیشتر اسید های چرب امگا – ۳ در بدن می شود ولیکن این کنسرو در ارزیابی حسی امتیاز خوبی به دست نیاورد . اما از آنجایی که هدف ازمصرف ماهی و کنسرو آن خواص تغذیه ای و جذب اسید های چرب امگا – ۳ ماهی در بدن انسان می باشد و با توجه به این بیش از ۵۰ % مصرف کنندگان تون ماهی در ایران روغن موجود در قوطیکنسرو را به دلیل تصور داشتن خواص تغذیه ای ماهی مصرف می کنند ، لذا بهت ر است از روغن ماهی و یا آب نمک حاصل از نمک های کم سدیم در تهیه کنسرو استفاده شود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.