مقاله بررسی خصوصیت پس دادن روغن در انواع پنیر پیتزا و پروسس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیت پس دادن روغن در انواع پنیر پیتزا و پروسس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیت پس دادن روغن در انواع پنیر پیتزا و پروسس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیت پس دادن روغن در انواع پنیر پیتزا و پروسس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیت پس دادن روغن در انواع پنیر پیتزا و پروسس :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

یکی از خصوصیات کیفی پنیر پیتزا خصوصیتی موسوم به پس دادن روغن ۱ می باشد. این خصوصیت پس از طبخ پنیر به عنوان مثال درتهیه پیتزا قابل بررسی می باشد و عبارتست از: جدا شدن چربی مایع از پیکره پنیر ذوب شده به صورت ذرات روغن به خصوص در سطح پنیر. ازآنجایی که فقدان یا بیش از حد بودن پدیده پس دادن روغن بر سایر خصوصیات نظیر رنگ، طعم، احساس دهانی و حتی قضاوت افراد بخصوص نزد افرادی که نسبت به رژیم غذایی خود حساس م یباشند، تاثیر می گذارد. بررسی و تعیین میزان آن ضروری به نظر م یرسد. متاسفانه استاندارد فعلی مربوط به این نوع محصولات هیچ اشاره ای به این پدیده و روش انداز هگیری آن نکرده است. در این تحقیق با استفاده از فناوری پردازش تصویری سه نمونه از محصولات موجود در بازار مورد بررسی قرار گرفت و توانایی این روش در تعیین میزان روغن پس داده و ایجاد تمایز بین نمونه ها به اثبات رسید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.