مقاله افزایش ترکیبات آزاد فنولی سویابا استفاده از فرایند های میکروبی هوازی روی بستر جامد ۱SSB)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله افزایش ترکیبات آزاد فنولی سویابا استفاده از فرایند های میکروبی هوازی روی بستر جامد ۱SSB) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افزایش ترکیبات آزاد فنولی سویابا استفاده از فرایند های میکروبی هوازی روی بستر جامد ۱SSB)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش ترکیبات آزاد فنولی سویابا استفاده از فرایند های میکروبی هوازی روی بستر جامد ۱SSB)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افزایش ترکیبات آزاد فنولی سویابا استفاده از فرایند های میکروبی هوازی روی بستر جامد ۱SSB) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

لوبیای سویا منبع غنی از متابولیت ها و ایزوفلاونوئیدها می باشد که این متابولیت ها دارای فعالیت آنتی اکسیدانی و خواص ضدسرطانی می باشند. استفاده از فرایندهای هوازی بوسیله کشت قارچهای خوراکی روی بستر جامدیک استراتژی بی همتا جهت بهبود خواص تغذیه ای و توسعه ترکیبات فنولی عملگر و مواد غذایی غنی شده با ترکیبات فنولی می باشد. بررسی های گوناگون نشان داده اند که استفاده از قارچ لنتینوس ادودس ۲ در این سیستم جهت افزایش تحرک آنتی اکسیدانی فنولیک بسیار موثر می باشد. علاوه بر این تحرک آنتی اکسیدان های فنولی در ارتباط با فعالیت آنزیمهای بتا گلوکوزیداز ۳ و آلفا آمیلاز ۴ می باشد.علاوه بر این آنزیم موثر در تجزیه لیگنین یعنی لاکاز ۵ نیز در این فرایند تاثیر گذار است. افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی می تواند ناشی از پلیمریزه شدنمونومرهای فنولی به پلیمرهای فنولی مشابه ساختار لیگنین باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.