مقاله اندازهگیری و بررسی تغییرات رنگ نان در هنگام پخت با استفاده از پردازش تصاویر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازهگیری و بررسی تغییرات رنگ نان در هنگام پخت با استفاده از پردازش تصاویر دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازهگیری و بررسی تغییرات رنگ نان در هنگام پخت با استفاده از پردازش تصاویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازهگیری و بررسی تغییرات رنگ نان در هنگام پخت با استفاده از پردازش تصاویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازهگیری و بررسی تغییرات رنگ نان در هنگام پخت با استفاده از پردازش تصاویر :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

در این مطالعه، با استفاده از ترکیب کامپیوتر، دوربین دیجیتال و یک کد پردازشگر، رنگ سطح نان، اندازهگیری و آنالیز شد. جهت انجام این مطالعه، یک فر جت برخوردی آزمایشگاهی، ساخته و به سیستم دادهبرداری همزمان مجهز گردید. تغییرات وزن نان نیز اندازهگیری و توسط سیستم دادهبرداری، به صورت همزمان، مونیتور و ثبت میگردید. پارامترهای کنترلی فر، دما و سرعت جتها بود، که سرعت جتهای برخوردی با تغییر دور فن حاصل میشد. آزمایشهای پخت در دماهای فر ۱۵۰ ۲۲۵ و ۲۵۰ ،۲۰۰ ،۱۷۵ درجه سانتیگراد و با دورهای فن ۱۰ ،۳۰ ،۲۰ ۴۰ و ۵۰ هرتز در ۲۳ دقیقه انجام شد. از طریق پردازش تصاویر، اطلاعات رنگ به صورت کمی بیان گردید. در لحظات اولیه پخت، روشنی سطح نان، افزایش یافته و سپس با ادامه فرایند پخت، فاز تیره شدن آغاز می-شود. ارتباط بین تغییرات رنگ و وزن نیز در شرایط پخت مختلف به دست آمد. در دماهای پایین فر، رنگ تا پایان پخت با شیب تقریباً یکنواختی نسبت به درصد کاهش وزن تغییر میکرد. در حالی که در دماهای بالای فر، رنگ نان در لحظات اولیه پخت، تغییرات زیادی کرده و سپس تا پایان پخت، تغییر چندانی نمیکند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.