مقاله مزایای فرآیند استریلیزاسیون فشار بالا در ارتباط با کیفیت محصولات غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مزایای فرآیند استریلیزاسیون فشار بالا در ارتباط با کیفیت محصولات غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مزایای فرآیند استریلیزاسیون فشار بالا در ارتباط با کیفیت محصولات غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مزایای فرآیند استریلیزاسیون فشار بالا در ارتباط با کیفیت محصولات غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مزایای فرآیند استریلیزاسیون فشار بالا در ارتباط با کیفیت محصولات غذایی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

فرایند فشار بالا به عنوان روشی نوین در فراوری مواد غذایی، جایگزین بسیار مناسبی برای روش های معمول نگهداری مواد غذایی از جمله استریلیزاسیون حرارتی است. در روش فشار بالا، با انتخاب شرایط مناسب فرآیند، ضمن غیر فعال سازی سلول های رویشی و اسپورهای باکتریایی و درنتیجه تولید محصولات غذایی پایدار، امکان کاهش اثرات فراوری بر خواص محصول فراهم می شود. به علت استفاده از فشارهای بالا، طی تراکمآدیاباتیک بخار آب در دماهایی پایین تر از نقطه جوش، نرخ انتقال حرارت افزایش می یابد. در چنین شرایطی، اثر تخریب کنندگی حرارت بر رویمیکروارگانیسم ها بیشتر می گردد. علاوه بر سترون سازی کامل، محصولات فراوری شده نسبت به محصولات حرارت دیده، دارای کیفیت بالاتری هستند و از لحاظ بافت، طعم و حفظ مواد مغذی مطلوب تر می باشند. تأثیر استریلیزاسیون با فشار بالا بر رنگ نیز، به نوع محصول وابسته است و تعیینشرایط مناسب فراوری جهت حفظ رنگ ضروری است. مطالعات نشان داد که تغییرات رنگی در دو روش استریلیزاسیون با فشار بالا و حرارت، تقریبًایکسان است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.