پاورپوینت تولید ملکه زنبور عسل اصلاح شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت تولید ملکه زنبور عسل اصلاح شده دارای ۳۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت تولید ملکه زنبور عسل اصلاح شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت تولید ملکه زنبور عسل اصلاح شده

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت تولید ملکه زنبور عسل اصلاح شده

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت تولید ملکه زنبور عسل اصلاح شده :

اسلاید ۱ :

  کارشناسان متفق القول اند که بهترین زمان برای پرورش ملکه در هر منطقه بهار می باشد . منظور از بهار زمانی است که بیشترین مقدار از گل را در محیط داشته باشیم . امکان دارد در اول فروردین در حالی که در جنوب کشورمان زمان برداشت عسل باشد در آذربایجان یا اردبیل شکوفه و گل درختان هنوز باز نشده باشند . در جنوب کشور فصل بهار را پشت سر گذاشته و در اردبیل و آذربایجان هنوز به فصل بهار نرسیده ایم .

اسلاید ۲ :

در بهار زنبورداران ، اکثر درختان و گیاهان فعالیت حیاتی خود را آغاز نموده اند و در پی آن حجم زیادی گرده (که در پرورش نوزادان و ملکه نقش بسیار مهمی دارند ) و شهد در محیط جریان دارند ، شرایط اقلیمی مطلوبی برای فعالیت زنبوران مهیا شده ، پرورش زنبور نر در تمام کلنی ها متداول می باشد ، بیشترین جمعیت کارگر جوان در این فصل بدست آورد  و ;.. می توان از بهار هر منطقه به عنوان بهترین منطقه برای پرورش ملکه و جفت گیری آن به حساب آورد .                                                                  

اسلاید ۳ :

          در دو صورت کلنی اقدام به پرورش ملکه جدید می نماید . قبل از بچه دهی و در مواقع اضطراری مثل مرگ اتفاقی ملکه . در هر صورت پس از انتخاب تخم یا لارو مورد نظر از سوی کارگران توجه خاصی به ملکه آینده کلنی می شود . پس از تفریخ تخم لارو ملکه ، نسبت به سایر کیس های کلنی غذای بیشتری (ژله رویال ) به این نوزاد خورانده می شود که این  حجم زیاد ژله رویال سبب می گردد که لارو رشد بیشتری نماید . به هر حال پس از سپری شدن ۱۳ روز (۱۶ روز دوره رشد ملکه از تخم تا ملکه کامل است ) ملکه باکره از حجره خود خارج شده و پس از گذراندن حدود ۶ تا ۱۰ روز و رسیدن به بلوغ کامل در یک بعد از ظهر گرم از کندو خارج شده تا جفت گیری نماید .

اسلاید ۴ :

  ملکه که در ۳ تا ۵ روزگی پرواز آشنایی را انجام داده و محیط را به خوبی می شناسد در آسمان با ۷ الی ۱۷ زنبور نر جفت گیری نموده و پس از حدود نیم ساعت در حالی که جسمی سفید رنگ در انتهای شکم او قرار دارد به کلنی خود باز می گردد . ملکه جفت خورده پس از ۲ الی ۳ روز شروع به تخم ریزی می نماید و دیگر تا پایان عمر ۷ ساله خود کلنی را ترک نمی کند مگر طی بچه دهی . ملکه تنها زمانی ارزش پیدا می کند که با موفقیت جفت گیری کرده باشد و بتواند تخمگذاری نماید . در غیر این صورت به اندازه یک مگس بی ارزش خواهد  بود .

اسلاید ۵ :

  متداول ترین روش برای پرورش مصنوعی ملکه روش دولیتل می باشد . در این روش ابتدا حجره های مومی مصنوعی را با استفاده از قالب های مخصوص تهیه و روی قاب پیوند به صورت عمودی چسبانده می شود . سپس از کندوی مادری (کندویی که از هر جهت (صفات اقتصادی ) مناسب باشد ) لاروهای یک روزه پیوند (انتقال ) می دهند . پس از پیوند لارو ، قاب مورد نظر را درون کندوی پرستار که مملو از زنبوران کارگر جوان است قرار می دهند . پس از اینکه فنجانک های ملکه از سوی کارگران پذیرفته شده ، تغذیه و در نهایت پوشیده شدند یک روز قبل از تولد ملکه ها ، هر کدام از شاخون ها را به کندوچه های هسته ای انتقال می دهند . کندوچه های هسته ای کندو هایی با حجم کوچک و حاوی تعداد کمی (حدود یک لیوان ) زنبور کارگر جوان می باشند. که ملکه را پس از تولد مورد توجه و رسیدگی قرار می دهند و زمینه را برای انجام پرواز جفت گیری مهیا می سازند . تعداد کم کارگران در کندو چه های هسته ای عمل پروش ملکه را اقتصادی تر نموده و کاهش هزینه را در پی خواهد داشت .                                                

اسلاید ۶ :

  پس از کسب اطمینان از تخم گذاری ملکه درون کندوچه های هسته ای ، ملکه را خارج کرده و به مصرف مورد نظر می رسانیم . طی پرورش ملکه ملزوماتی برای پرورش ملکه ضروری می باشند که از جمله می توان به زنبوران نر ، شهد و گرده و در اختیار داشتن جمعیت کارگر جوان اشاره نمود . پرورنده ملکه باید طوری برنامه ریزی و مدیریت نمایدکه در زمان بلوغ ملکه و آماده بودن وی برای جفت گیری به ازای هر ملکه ۲۰ زنبور نر بالغ در اختیار داشته باشد همچنین  چندین کلنی را به تولیدزنبور کارگر جوان اختصاص دهد تا در زمان پرورش ملکه با کمبود زنبور کارگر مواجه نگردد . وجود شهد و گرده طبیعی در پرورش ملکه بسیار موثر است و غنی بودن جریان شهد و گرده می تواند به تولید ملکه های بسیار مطلوب بیانجامد .                                                                                                    

اسلاید ۷ :

  ارزش پرورش موفقیت آمیز ملکه به انجام جفت گیری و شروع   تخم گذاری آن است . به عبارتی در اختیار داشتن زنبوران نر مناسب برای انجام لقاح از جزئیات و ملزومات مهم پرورش ملکه می باشد . در طرح های اصلاح نژادی که جفت گیری ها محدود و هدف دار می باشد استفاده از تلقیح مصنوعی ملکه یا محیط های ایزوله برای دستیابی به اهداف مورد نظر ضروری است . با توجه به اینکه زنبوران نر برای انجام لقاح و پراکنش ژنوم اجدادی خود به زنبورستان های مجاور نیز پرواز می کنند و شعاع پرواز زیاد (۱ تا ۵ کیلومتر) ، قرار دادن کندوچه های هسته ای در مناطق ایزوله که در آن به شعاع ۱۰ کیلومتری هیچ زنبورستانی وجود نداشته باشد (مثل جزیره ها) برای جفت گیری های هدف دار لازم و ضروری است .                                                                

اسلاید ۸ :

  در منطقه ای که برای اسکان ایستگاه پرورش ملکه انتخاب  می شود باید :                                                                                      

–   پرندگان زنبور خوار تمایل بسیار زیادی به خوردن زنبور نر و ملکه دارند .                                                                                

–  سعی شود ایستگاه پرورش ملکه در محلی اسکان داده شود که زنبور خواران پرنده در آن محیط موجود نباشند .                

–  بارندگی های پی در پی ، وزش باد های شدید از خروج ملکه از کندو برای انجام پروازجفت گیری جلو گیری بعمل می آورد . در این صورت ملکه پس از مدتی بدون لقاح شروع به تخم ریزی نموده و تمامی نوزادان و زنبوران متولد شده زنبور نر خواهند بود . سعی شود چنین مناطقی برای پرورش ملکه انتخاب نگردد .                                                                                 

اسلاید ۹ :

– منطقه ای که برای اسکان ایستگاه پرورش ملکه در نظر گرفته می شود باید عاری از حشراتی چون مورچه ، زنبوران واسپ ، شیخک ها ، عنکبوت ها و سایر حشرات شکارگر و مضر برای کلنی باشد .                                                                                  

–  دارای فلور غنی گیاهی باشد .                                                  

n

اسلاید ۱۰ :

  ملکه باکره وقتی که تقریبا ۵ -۳ روزه است، قبل از پروازهای مخصوص جفتگیری پروازهای اکتشافی در اطراف کندو می‌نماید. جفتگیری معمولا در گرمترین اوقات روز صورت می‌گیرد. گاهی ملکه بعد از چند دقیقه جفتگیری کرده به کندو برمی‌گردد. مشاهده جفتگیری که مطمئنا در آسمان انجام می‌گیرد خیلی کم صورت گرفته است. زنبورهای نر در آسمان به سرعت در اطراف ملکه پرواز می‌کنند و هر یک کوشش دارند که خود را به او برسانند. این پرواز دسته جمعی مدتی بطور زیگزاگ ادامه دارد. زنبور نری که موفق به جفتگیری می‌شود آلت تناسلی و قسمتی از اعضای مربوط را از دست داده و می‌میرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.