مقاله بررسی برخی از خصوصیات کیفی روغن هسته انگور و اثرات آن بر سلامتی انسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برخی از خصوصیات کیفی روغن هسته انگور و اثرات آن بر سلامتی انسان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی از خصوصیات کیفی روغن هسته انگور و اثرات آن بر سلامتی انسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی از خصوصیات کیفی روغن هسته انگور و اثرات آن بر سلامتی انسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی از خصوصیات کیفی روغن هسته انگور و اثرات آن بر سلامتی انسان :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

دراین تحقیق مقدار روغن و برخی از خصوصیات کیفی روغن هسته های برداشت شده ازچند گونه انگورمی باشد که مورد آزمایش قرار گرفته است. شواهد بدست آمده نشان می دهد که میزان روغن هسته ها از ۱۱/۶تا۱۹/۶%متغیر می باشد. روغن هسته انگوردر اسید اولئیک و اسید لینولئیک غنی بوده و به ترتیب ۱۷/۸۵تا۲۶/۵%و۶۰/۱%تا۷۰/۱ می باشد درجه غیراشباع بودن روغن هسته انگور بالاتر از ۸۶ % می باشد.این روغن هم چنین منبع طبیعی ویتامین E که یک ویتامین محلول در چربی است؛ که خود یک آنتی اکسیدان قوی است غنی می با شد. مقدار این ویتامین در حدود ۱۰۰۰mgr بوده و مقدار توکوفرول در روغن حدوداً kgmg454 می باشد . این روغن اثرات مهم بسیاری بر سلامتی انسان دارد. نتایج بدست آمده نشان میدهد که روغن هسته انگور منبع مهم تولید روغن گیاهی خوراکی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.