مقاله بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا و فیبر گندم بر ویژگیهای کشک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا و فیبر گندم بر ویژگیهای کشک دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا و فیبر گندم بر ویژگیهای کشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا و فیبر گندم بر ویژگیهای کشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا و فیبر گندم بر ویژگیهای کشک :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

لوبیای سویا به دلیل کیفیت پروتئینی بالا، در دسترس بودن ، ارزان بودن و ترکیبات شیمیایی که دارد مورد توجه عموم مردم جهان قرار گرفته است. بررسی ترکیبات سویا نشان می دهد که مهمترین عامل خواص ویژه آن، ایزوفلاونها هستند. ایزوفلاون ها،فیتواستروژنهایی هستند که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی (کولون، پروستات و سینه) بوده و از پوکی استخوان، عوارض یائسگی و بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری می کنند. در دستگاه گوارش انسان آنزیم هضمی برای فیبرها وجود ندارد، اما از آنجا کهدر مکانیسم دفع دستگاه گوارش انسان نقش بسزایی دارند، دارای اهمیت تغذیه ای فوق العاده ای می باشند. فیبرها جاذب الرطوبه هستند, بنابراین با آبی که جذب می کنند باعث حجیم شدن مدفوع شده و ازابتلاء به یبوست جلوگیری می کنند. در این تحقیق اثر افزودن ایزوله پروتئین سویا و فیبر گندم، درتولید کشک مایع به روش سنتی مورد ارزیابی قرار گرفت. ابتدا ۳ تیمار متفاوت حاوی ایزوله پروتئین سویا و فیبر گندم به همراه نمونه شاهد تولید شدند و نمونه های تولیدی از نظر میزان ماده خشک، خاکستر، نمک pH فیبر ، پروتئین، ترکیب اسیدهای آمینه و ارزیابی حسی مورد آزمایش و مقایسه قرار گرفتند. نتایج بدست آمده از این مطالعه نشان دادکه کشک حاوی ۴% ایزوله پروتئین سویا و ۲% فیبر گندم نسبت به سایر کشک های حاوی ایزوله پروتئین سویا و فیبر گندم، کیفیت بالاتری دارد و باتوجه به خواص ویژه ایزوله پروتئین سویا و فیبر گندم می تواند به عنوان غذایی با خواص عملگر مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.