مقاله هیدرولیز آنزیمی پرمیت املاح زدایی و تغلیظ شده کارخانه پگاه مشهد و اندازه گیری کمی و کیفی قندهای حاصل با استفاده از روش HPLC


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله هیدرولیز آنزیمی پرمیت املاح زدایی و تغلیظ شده کارخانه پگاه مشهد و اندازه گیری کمی و کیفی قندهای حاصل با استفاده از روش HPLC دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله هیدرولیز آنزیمی پرمیت املاح زدایی و تغلیظ شده کارخانه پگاه مشهد و اندازه گیری کمی و کیفی قندهای حاصل با استفاده از روش HPLC  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هیدرولیز آنزیمی پرمیت املاح زدایی و تغلیظ شده کارخانه پگاه مشهد و اندازه گیری کمی و کیفی قندهای حاصل با استفاده از روش HPLC،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله هیدرولیز آنزیمی پرمیت املاح زدایی و تغلیظ شده کارخانه پگاه مشهد و اندازه گیری کمی و کیفی قندهای حاصل با استفاده از روش HPLC :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

پرمیت فرآورده فرعی عملیات اولترافیلتراسیون در نوعی فرآیند پنیر سازی است که ب ه شکل مایع ازغشاء تراوش نموده و عمدتاً حاوی لاکتوز( %۸۰ میزان اولیه ) ، مقادیر ی مواد معدنی وویتامین ها می باشد . مهمترین مشکل پرمیت، مسئله دفع آن است . زیرا به جهت BOD بالا نمی توان آن رامستقیماً و بدون هیچ تیماری وارد فاضلاب نمود . در طرح تولید شربت گلوکز – لاکتوز از لاکتوز پرمیت، هدف بازیافت بخش مهمی از لاکتوز پرمیت و تبدیل آن به شربت غلیظ و شیرینی است که درصنایع شکلات و شیرینی سازی، بستنی سازی، تولید شیرهای غ لیظ شیرین و حتی ماست سازی دارایمصارف مهمی است . در این تحقیق پرمیت مورد آزمایش، مربوط به کارخانه پگاه مشهد بوده است که پس ازاملاح زدایی توسط دستگاه تبادل یون با استفاده از دستگاه Rotary Evaporator تا مقادیر ۵ ، ۱۰ ، ۱۵ ، ۲۰ و ۲۵ درصد لاکتوز تغلیظ و با سه ن سبت آنزیمی ( با استفاده از آنزیم بتا –گالاکتوز یداز ) مورد هیدرولیز قرار گرفت و محصولات عمل با دستگاه HPLC آنالیز گردید . نتایج نشان داد که نسبت ۲ آنزیمی با غلظت ۱۵ % لاکتوز،بهترین نتیجه را از نظر اقتصادی در تولید شربت شیرین گلوکز – گالاکتوز بدست می دهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.