مقاله بررسی کاهش روغن در کنجاله زیتون با آنزیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاهش روغن در کنجاله زیتون با آنزیم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاهش روغن در کنجاله زیتون با آنزیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاهش روغن در کنجاله زیتون با آنزیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاهش روغن در کنجاله زیتون با آنزیم :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

در این تحقیق تأثیر واریته زیتون، نوع و غلظت آنزیم روی میزان راندمان استخراج، اسیدیته، عدد پراکسید، عددیدی، کدورت شاخص رنگ و میزان پلی فنل کل روغن استحصالی در آزمایشات فاکتوریل ۳×۲×۳با سه سطح واریته(کرونایکی، روغنی محلی ایران و مشین)، دو سطح نوع آنزیم(پکتینکس اولترا اس پی – ال وپکتیناز ۱/۰۶۰۲۱و سه سطح غلظت آنزیم(صفر، غلظت متوسط و غلظت بالا) در قالب طرح کاملاً تصادفی و در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت و مقایسه میانگینها توسط آزمون چند دامنهای دانکن انجام شد. نتایج نشان داد تأثیر واریته روی کلیه فاکتورهای مورد بررسی معنیدارp<0.01 بود و مقایسه میانگین تاثیر دو نوع آنزیم روی کدورت و رنگp<0/05ومیزان پلی فنل کل (p<0/01اختلاف معنی دار نشان داد ولی در مورد سایر خصوصیات مورد آزمایش اختلاف معنیدارp<0.5 مشاهده نشد، همچنین آنزیم پکتینکس اولترا اس پی – ال موثرتر از آنزیم پکتیناز ۱/۰۶۰۲۱بود. تأثیر آنزیم در غلظتهای مختلف روی راندمان استخراج روغن، رنگ، کدورت و پلی فنل کل اختلاف معنیدار(p<0.01) نشان داد در حالیکه تأثیر معنیداری(p<0.05 روی اسیدیته، عدد پراکسید و عدد یدی مشاهده نگردید. بنابرای میتوان بیان نمود که جهت دستیابی به راندمان بیشتر، استفاده از غلظتهای متوسط و برای نیل به کیفیت بالاتر بهرهگیری از غلظتهای بالای آنزیم راهگشا خواهد بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.