مقاله بیوتکنولوژی: راهی جدید برای تولید اسیدهای چرب غیراشباع به عنوان غذاهای عملگر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بیوتکنولوژی: راهی جدید برای تولید اسیدهای چرب غیراشباع به عنوان غذاهای عملگر دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بیوتکنولوژی: راهی جدید برای تولید اسیدهای چرب غیراشباع به عنوان غذاهای عملگر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بیوتکنولوژی: راهی جدید برای تولید اسیدهای چرب غیراشباع به عنوان غذاهای عملگر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بیوتکنولوژی: راهی جدید برای تولید اسیدهای چرب غیراشباع به عنوان غذاهای عملگر :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

غذاهای عملگر میتوانند از طریق ایجاد اثرات مطلوب فیزیولوژیکی، به عنوان پلی میان رژیم غذایی و بهبود سلامت افراد عمل کنند.یکی از عمدهترین گروههای غذاهای عملگر، گروه اسیدهای چرب چندغیراشباع است که دارای اثرات ویژهای بر رشد و سلامتهستند. امروزه به دلیل منابع محدود و ناکافی این اسیدهای چرب و نیز به دلیل برخی از مشکلات مربوط به طعم و بو، تولید بیوتکنولوژیکی آنها مورد توجه قرار گرفته است. در این زمینه از ریزسازوارههای روغنی مانند گونههایی از جنس مورتیرلا، پیتیوم، کانینگاملا، آسپرژیلوس، موکور و تامنیدیوم استفاده میگردد که قادر به تجمع روغن در میسلیوم خود هستند. مزایای تولید روغن تک یاخته شامل نامحدود بودن منابع ریزسازوارهها، صرفه اقتصادی، امکان استفاده از سوبستراهای ارزان و در دسترس، قابلیت تجزیه زیستی زایدات و اطمینان از سلامت محصول نهایی میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.