مقاله پایداری ایزوفلاونها در سویا وفرآورده های آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله پایداری ایزوفلاونها در سویا وفرآورده های آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پایداری ایزوفلاونها در سویا وفرآورده های آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پایداری ایزوفلاونها در سویا وفرآورده های آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پایداری ایزوفلاونها در سویا وفرآورده های آن :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
لوبیای سویا در طول تاریخ توسط مردم آسیای شرقی مصرف می شده است. این دانه به دلیل کیفیت پروتئینی بالا، در دسترس بودن ، ارزان بودن و ترکیبات شیمیایی که دارد مورد توجه عموم مردم جهان قرار گرفته است. بررسی ترکیبات سویا نشان می دهد که مهمترین عامل خواص ویژه آن، ایزوفلاونها هستند۹۰-۸-% ایزوفلاونهای سویا در درون لپه ها قرار دارند و به دلیل خاصیت آب دوستی خود در واکوئول سلول گیاهی قرار می گیرند. ایزوفلاون ها، فیتواستروژنهایی هستند که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی (کولون، پروستات و سینه) بوده و از پوکی استخوان، عوارض یائسگی و بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری می کنند عواملی از قبیل خصوصیات ژنتیکی، واریته، محل کشت، زمان کشت، دما در مرحله داشت (رشد گیاه)، زمان برداشت، حشرات و میکروارگانیسمها بر مقدار ایزوفلاون موجود در سویا مؤثرند. از طرفی فرآیندهایی مثل پوست گیری ۱/۴% روغن کشی با حلال ۰% اکستروژن (% ۲۴ )، تولید تمپه (% ۷۴ )، شیرسویا (% ۴۶ )،توفو (% ۶۴ )، میسو (% ۱۸ )، ناتو (% ۲۳ ) و سس سویا (% ۵۳ ) و ) ایزوله پروتئینی سویا (% ۷۴ ) و سوفو ( ۸۳ %) در کاهش ایزوفلاونهای سویا نقش دارند. تحقیقات انجام شده نشان داد که زیست دستیابی این مواد بیشتر به میزان مصرف و فلور میکروبی روده فرد مصرف کننده بستگی دارد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.