مقاله پایداری ایزوفلاونها در سویا وفرآورده های آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پایداری ایزوفلاونها در سویا وفرآورده های آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پایداری ایزوفلاونها در سویا وفرآورده های آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پایداری ایزوفلاونها در سویا وفرآورده های آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پایداری ایزوفلاونها در سویا وفرآورده های آن :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

لوبیای سویا در طول تاریخ توسط مردم آسیای شرقی مصرف می شده است. این دانه به دلیل کیفیت پروتئینی بالا، در دسترس بودن ، ارزان بودن و ترکیبات شیمیایی که دارد مورد توجه عموم مردم جهان قرار گرفته است. بررسی ترکیبات سویا نشان می دهد که مهمترین عامل خواص ویژه آن، ایزوفلاونها هستند۹۰-۸-% ایزوفلاونهای سویا در درون لپه ها قرار دارند و به دلیل خاصیت آب دوستی خود در واکوئول سلول گیاهی قرار می گیرند. ایزوفلاون ها، فیتواستروژنهایی هستند که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی (کولون، پروستات و سینه) بوده و از پوکی استخوان، عوارض یائسگی و بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری می کنند عواملی از قبیل خصوصیات ژنتیکی، واریته، محل کشت، زمان کشت، دما در مرحله داشت (رشد گیاه)، زمان برداشت، حشرات و میکروارگانیسمها بر مقدار ایزوفلاون موجود در سویا مؤثرند. از طرفی فرآیندهایی مثل پوست گیری ۱/۴% روغن کشی با حلال ۰% اکستروژن (% ۲۴ )، تولید تمپه (% ۷۴ )، شیرسویا (% ۴۶ )،توفو (% ۶۴ )، میسو (% ۱۸ )، ناتو (% ۲۳ ) و سس سویا (% ۵۳ ) و ) ایزوله پروتئینی سویا (% ۷۴ ) و سوفو ( ۸۳ %) در کاهش ایزوفلاونهای سویا نقش دارند. تحقیقات انجام شده نشان داد که زیست دستیابی این مواد بیشتر به میزان مصرف و فلور میکروبی روده فرد مصرف کننده بستگی دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.