مقاله بررسی میزان تاثیر کلاس های آموزش اصناف برمیزان آگاهی، نگرش و عملکرد توزیع کنندگان وفروشندگان مواد غذایی درشهرستان یزد ( ۱۳۸۵ )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان تاثیر کلاس های آموزش اصناف برمیزان آگاهی، نگرش و عملکرد توزیع کنندگان وفروشندگان مواد غذایی درشهرستان یزد ( ۱۳۸۵ ) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان تاثیر کلاس های آموزش اصناف برمیزان آگاهی، نگرش و عملکرد توزیع کنندگان وفروشندگان مواد غذایی درشهرستان یزد ( ۱۳۸۵ )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان تاثیر کلاس های آموزش اصناف برمیزان آگاهی، نگرش و عملکرد توزیع کنندگان وفروشندگان مواد غذایی درشهرستان یزد ( ۱۳۸۵ )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان تاثیر کلاس های آموزش اصناف برمیزان آگاهی، نگرش و عملکرد توزیع کنندگان وفروشندگان مواد غذایی درشهرستان یزد ( ۱۳۸۵ ) :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

آموزش صنوف از برنامه هایی است که انتظار می رود باعث بهبود بهداشت مواد غذایی و کاهش میزان موادغذایی آلوده و نیز تعداد مبتلایان به بیماریهای ناشی از مصرف موادغذایی شود و با توجه به اهمیت آموزش بهداشت در کارگران تهیه و توزیع موادغذایی، دروزارت بهداشت مقرر شد تا کلیه پرسنل مشغول در مراکز تهیه و توزیع موادغذایی دوره ۴۰ ساعته ای در آموزشگاه اصناف بگذرانند و جزوه ای جهت این دوره تهیه گردیده است لذا ضروری به نظر رسید تا تاثیر این دوره آموزشی در آگاهی، نگرش و عملکرد پرسنل تهیه و توزیع موادغذایی قبل و بعد از برگزاری این دوره بررسی شود. این مطالعه یک مطالعه نیمه تجربی بود که به روش Before and after اجرا شد. جامعه مورد مطالعه ۱۸۰ نفر از متصدیان تهیه و توزیع و فروش موادغذایی شهرستان یزد بودند. پرسشنامه ای با ۳۸ سوال آگاهی و ۶ سوال نگرش و ۴ سوال عملکردی طراحی شد که در دو مرحله به صورت قبل و بعد از آموزش ارزیابی شدند. به منظور مشخص نمودن پایایی پرسشنامه از روش تست دی تست استفاده شد. برای تجزیه وتحلیل داده ها از نرم افزار SPSS وتست کای اسکوار و ضریب همبستگی استفاده شد. بطور کلی نمره آگاهی، نگرش و عملکرد بعد از آموزش افزایش یافته است بطوری که میانگین نمره آگاهی قبل و بعد از آموزش به ترتیب ۳۴/۵ و ۴۶/۷ از ۷۸ می باشد. میانگین نمره نگرش قبل از آموزش ۱۶/۸ و بعد از آن ۲۰/۹ از ۲۴ بوده است و میانگین نمره عملکرد قبل از آموزش ۱۲/۱ و بعد آموزش به ۱۴/۸ از ۲۰ افزایش یافته است. یافته هانشان می دهد که نمره آگاهی و نگرش در صنف سوپری بعد از آموزش از همه بیشتر افزایش یافته است. ونیز در تمامی سمت ها آموزش موجب افزایش آگاهی شده است و از لحاظ نگرش و عملکرد بیشترین میانگین نمره مربوط به سرپرستان می باشد. به طور کلی آگاهی فراگیران و درنتیجه نگرش وعملکرد آنها بر اثر کلاس های ارایه شده افزایش یافته ولی لازم است تغییرات ایجاد شده بیش از این ها باشد، زیرا الزاما باید آگاهی، نگرش وعملکرد این گروه ازافراد که در ارتباط با مواد غذایی هستند، به حد ۱۰۰% برسد که آموزش برنامه ریزی شده با استفاده از مدل های پیشرفه آموزشی این امکان را فراهم می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.