مقاله پروبیوتیک ها وتولید نوشیدنی پروبیوتیک با استفاده از آب پنیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پروبیوتیک ها وتولید نوشیدنی پروبیوتیک با استفاده از آب پنیر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پروبیوتیک ها وتولید نوشیدنی پروبیوتیک با استفاده از آب پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پروبیوتیک ها وتولید نوشیدنی پروبیوتیک با استفاده از آب پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پروبیوتیک ها وتولید نوشیدنی پروبیوتیک با استفاده از آب پنیر :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

با کتریها سالیان طولانی است که به عنوان دشمن انسان شناخته شده اندوهمیشه سعی بر مقابله کردن با آنها بود .اما امروزه استفاده از باکتریها در بسیاری از صنایع از جمله صنایع غذایی ، داروها ، تهیه واکسن ها ،هورمونها وآنزیم ها و;..استفاده می شود.استفاده ازباکتریهای مفید در صنایع غذایی ، به ویژه صنایع لبنی سبب طولانی شدن عمر ماندگاریshelf life وایجاد طعم ملایم اسیدیدرمحصولات لبنی شده است .این محصولات به محصولات تخمیری معروف هستند .مانند انواع ماست ،پنیر ،دوغ ، کشک و;.یکی از مهمترین باکتریها ی مفید ، پروبیوتیک ها هستند که با تغییر فلور میکروبی روده نقش بسزایی در سلامت انسان دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.