مقاله تولید ماست سویا با طعم توت فرنگی-بررسی خواص فیزیکوشیمیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید ماست سویا با طعم توت فرنگی-بررسی خواص فیزیکوشیمیایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید ماست سویا با طعم توت فرنگی-بررسی خواص فیزیکوشیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید ماست سویا با طعم توت فرنگی-بررسی خواص فیزیکوشیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید ماست سویا با طعم توت فرنگی-بررسی خواص فیزیکوشیمیایی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

در این مطالعه ماست سویا به وسیله تخمیر شیر سویا توسط مایه آغازگری که شامل لاکتوباسیلوس بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس بود، تولید شد.باتوجه به خواص دارویی سویا از طرفی و همچنین طعم لوبیایی آن، سعی بر این بوده است که محصولیتولید شود که عاری از مزه لوبیایی بوده و بتواند رضایت مصرف کنندگان را جلب نماید.بنابراین باتوجه به بررسی تأثیر طعم دو کنسانتره هلو و توت فرنگی در غلبه بر طعم لوبیایی،نتایج تست طعم و مزه نشان داد که طعم توت فرنگی با توجه به ترکیبات آروماتیک خاص موجود درآن ،بهترین طعم می باشد و تا حد زیادی طعم لوبیایی را پوشش می دهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.