مقاله بررسی شرایط تهیه برگه سیب توسط خشککن لایه نازک هالوژن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شرایط تهیه برگه سیب توسط خشککن لایه نازک هالوژن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شرایط تهیه برگه سیب توسط خشککن لایه نازک هالوژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شرایط تهیه برگه سیب توسط خشککن لایه نازک هالوژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شرایط تهیه برگه سیب توسط خشککن لایه نازک هالوژن :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

در این مقاله خشککردن ورقه های سیب واریته گلاب توسط خشککن لایه نازک از نوع لامپ هالوژن مورد مطالعه قرار گرفتهاست . آزمایشها در دو ضخامت ورقه ۳ و ۶ میلیمتری ، سه دمای ۸۰ ، ۱۰۰ ، ۱۲۰ درجه سلسیوس و دو برنامه خشک کردن Fast و Standard انجام گرفت. نتایج نشان دادبا افزایش مقدار دما ، زمان خشکشدن کاهش یافته و در این زمان مقدار درصد رطوبت از دست رفته افزایش یافته است . بیشترین میزان رطوبت از دست رفته در شرایط دمای ۱۲۰ درجه ، ضخامت ۶ میلیمتر و برنامه خشککردن Standard بوده است. مقدار رطوبت از دست رفته برای ضخامت ۳ میلیمتر دردماهای ۸۰ و ۱۰۰ درجه بیشینه است. در هردو برنامه خشککردن Fast و Standard و ضخامت ۶ میلیمتر تفاوت معناداری میان دماهای ۸۰ و ۱۰۰ و ۱۲۰ و مقدار رطوبت از دست رفته وجود دارد. در برنامه خشککردن Fast برای هر ۳ دمای موجود تفاوتی میان مقدار رطوبت ازدست رفته برایضخامتهای ۳ و ۶ میلیمتر وجود ندارد اما در روش Standard در دما ۱۰۰ درجه مقدار رطوبت از دست رفته برای ضخامت ۶ میلیمتر به طور معناداریبیشتر بوده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.