مقاله بهینه سازی فرایند تولید پنیرفتا- UF با درنظرگرفتن شاخص های کیفی شیمیایی، رئولوژیکی و حسی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی فرایند تولید پنیرفتا- UF با درنظرگرفتن شاخص های کیفی شیمیایی، رئولوژیکی و حسی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی فرایند تولید پنیرفتا- UF با درنظرگرفتن شاخص های کیفی شیمیایی، رئولوژیکی و حسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی فرایند تولید پنیرفتا- UF با درنظرگرفتن شاخص های کیفی شیمیایی، رئولوژیکی و حسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی فرایند تولید پنیرفتا- UF با درنظرگرفتن شاخص های کیفی شیمیایی، رئولوژیکی و حسی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

در این تحقیق چهار فاکتورنمک افزوده شده ( ۳% ، ۴%، ۵) ، رنت اضافه شده ۳۶،۴۲،۴۸)mg/kg ) ،استارتر افزوده شده mg/kg ( 10،۲۰،۳۰ )و مدت زمان نگهداری (هفته ۱،۴،۷ )در سه سطح برای تولید پنیر فتا- uf به کاربرده شدتا مقادیر بهینه آنها توسط شاخص های کیفیشیمیایی،حسی ورئولوژیکی با استفا ده ازروش سطح پاسخ تعیین گردد ، با بکار بردن محدودیت حداقل میزان نمک وحداقل tan مقدار بهینه نمک۲/ ۴%، استارتر ۹۹ mg/kg / 29 ، رنت ۹۹ mg/kg / 47 پیشنهاد می گردد، همچنین بهترین زمان نگهداری پنیرفتای uf چهار هفته پیشنهادمی شود. درصورت حذف محدودیت حداقل میزان نمک ، مقداربهینه نمک افزوده شده به حدود ۹/ ۴ %، و بهینه زمان نگهداری به پنج هفته افزایش می یابد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.