مقاله ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیسBB12و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5در پنیر سفید آبنمکی ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیسBB12و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5در پنیر سفید آبنمکی ایرانی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیسBB12و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5در پنیر سفید آبنمکی ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیسBB12و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5در پنیر سفید آبنمکی ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیسBB12و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5در پنیر سفید آبنمکی ایرانی :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

پنیر سفید آب نمکی تهیه شده با باکتری های استارتر استرپتوکوکوس ترموفیلوس، لاکتوکوکوس لاکتیس زیر گونه لاکتیس و لاکتوکوکوس لاکتیس زیر گونه کرموریس، لاکتوباسیلوس بلگاریکوس و باکتری های پروبایوتیک بیفیدو باکتریوم لاکتیسBB12 ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ۵LA به منظور بررسی ماندگاری باکتری های پروبایوتیک طی مرحله تولید، رسیدن و نگهداری در سه نوع ترکیب استارتریABT-5+R و ۷۰۳ ABY-2+R703 ، ABY-2 به مدت ۴ ماه مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که در تمام پنیرها بیفیدو باکتریوم لاکتیسBB12ماندگاری بهتری را نسبت به لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسLA5داشت. پنیرهای ABY-2+R و ۷۰۳ ABT-5+R703 به ترتیب با ۱/۲ و۲/۷۲ سیکل لگاریتمی کاهش تا ۴۵ روز با سطح تلقیح اولیهcfu/ml107 توانستند جمعیت سلولی خود را تا سطوح پیشنهادی برای داشتن اثرات سلامتی حفظ کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.