مقاله مقایسه مواد نا پایدار پودر موز آب زدایی شده با استفاده از شیوه ی خشک نمودن با تسمه ی خلا ،خشک نمودن با کمک انجماد و خشک نمودن با کمک هوا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه مواد نا پایدار پودر موز آب زدایی شده با استفاده از شیوه ی خشک نمودن با تسمه ی خلا ،خشک نمودن با کمک انجماد و خشک نمودن با کمک هوا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه مواد نا پایدار پودر موز آب زدایی شده با استفاده از شیوه ی خشک نمودن با تسمه ی خلا ،خشک نمودن با کمک انجماد و خشک نمودن با کمک هوا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه مواد نا پایدار پودر موز آب زدایی شده با استفاده از شیوه ی خشک نمودن با تسمه ی خلا ،خشک نمودن با کمک انجماد و خشک نمودن با کمک هوا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه مواد نا پایدار پودر موز آب زدایی شده با استفاده از شیوه ی خشک نمودن با تسمه ی خلا ،خشک نمودن با کمک انجماد و خشک نمودن با کمک هوا :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

پودر موز با استفاده از شیوه های مختلف ،آب زدایی شد: خشک نمودن با کمکتسمه ی خلا VBD) خشک نمودن با کمک انجمادFD)و خشک نمودن با کمک هواAD) جهت تهیه پودر موز . مواد نا پایدار از پودر خشک شده موز با استفاده از شیوه ی استخراج میکرو فاز جامد SPME) استخراج شدند و از هم جدا شدند و توسط اسپکترومتری توده ای کروماتوگرافی گازی GC-MS مشخص شدندSAS سیستم بررسی آماری) برای ارزیابی سهم مواد ناپایدار مهم مورداستفاده قرار گرفت. استرها نقش مهمی در ایجاد عطر پودر موز ایفا می کنند . اجرای سازنده ی مهم در پودر موز که عامل ایجاد عطر میوه هستند عبارت بودند از :استر، ۳- متیل بوتانوئیک اسید، ۳- متیل بوتیل ، استر ، ۳- متیل بوتیل استات و استر بوتانوئیک اسید ، ۳- متیل بوتیل . بیشتر الکلهای شناسایی شده در پودر موز ، انول ها بودند و برخی دارای حلقه ای طویل بودند . یو جنول و المیسین که رایحه ی خاص و مطبوعی به محصول می بخشیدند، نیز شناسایی شدند . آلکیز آلکین ، اجزاء سازنده ی کم اهمیتی در پودر موز را تشکیل می دادند . بر اساس بررسی اصلی اجزاء در سیستم بررسی آماری ، می توان نتیجه گرفت که شیوه ی مورد پسند برای تولیئ پودر موزبا عطر مطلوب شیوه یFD می باشد که پس از آن شیوه های VBD و شیوه ی AD می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.