مقاله تجزیه کیفی و کمی قندها در چهار رقم مهم خرمای کشور با بهره گیری از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا ( HPLC ) به منظور امکان سنجی به کارگیری ضایعات آن در صنایع تخمیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه کیفی و کمی قندها در چهار رقم مهم خرمای کشور با بهره گیری از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا ( HPLC ) به منظور امکان سنجی به کارگیری ضایعات آن در صنایع تخمیری دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه کیفی و کمی قندها در چهار رقم مهم خرمای کشور با بهره گیری از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا ( HPLC ) به منظور امکان سنجی به کارگیری ضایعات آن در صنایع تخمیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه کیفی و کمی قندها در چهار رقم مهم خرمای کشور با بهره گیری از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا ( HPLC ) به منظور امکان سنجی به کارگیری ضایعات آن در صنایع تخمیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه کیفی و کمی قندها در چهار رقم مهم خرمای کشور با بهره گیری از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا ( HPLC ) به منظور امکان سنجی به کارگیری ضایعات آن در صنایع تخمیری :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

خرما از جمله اقلام مهم صادراتی و استراتژیک کشور می باشد ، اما متاسفانه ایران به دلیل نداشتن ارقام تجاری، ضعف تکنولوژی در مراحل فرآوری و بسته بندی، کمبود کارخانجات صنایع تبدیلی و جانبی خرما ، علاوه بر اینکه نتوانسته است از جایگاه صادراتی شایسته ای برخوردار گرددسالانه نیز با حجم ضایعاتی معادل ۴۰ – ۲۵ % مواجه گشته است . از آنجائیکه درصد قابل ملاحظه ای از ترکیبات خرما را مواد قندی تشکیل می دهد دراین تحقیق پروفیل قند ارقام تجاری کشور (ارقام سایر، دیری، زاهدی و حلاوی ) پس از خشک کردن نمونه ها و استخراج قند با محل ول اتانل ۸۰ % با روش دقیق کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا ( HPLC ) به منظور تعیین پتانسیل به کارگیری ضایعات این محصول در صنایع تخمیری مورد بررسیقرار گرفت . میانگین حاصل از آنالیز پنج تکرار در مرحله تمار هر رقم بررسی و بدین صورت محاسبه گردید : مقدار قند سا کارز نمونه ها بین ۸۴ / ۵۴ و۰۲ / ۶۵ میلیگرم در یک گرم نمونه ،.مقدار قند فروکتوز نمونه ها بین ۸۶ / ۴۰ و ۷۵ / ۵۷ میلیگرم در یک گرم نمونه و مقدار گلوکز بین ۹۶ / ۴۶۳ و ۴۴ / ۵۲۴میلیگرم در یک گرم نمونه . بر این اساس و با توجه به اینکه گلوکز از مهمترین سوبستر اهای تخمیر به شمار می رود، مصرف خرمای درجه سه وضایعات کارخانجات بسته بندی خرما در تولید محصولاتی همچون الکل، سرکه اسیدهای آلی و مخمر نانوایی قابل توجیه و توصیه می گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.