مقاله تغییرات عناصر معدنی برخی ارقام کیوی ایران در طی نگهداری در سردخانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات عناصر معدنی برخی ارقام کیوی ایران در طی نگهداری در سردخانه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات عناصر معدنی برخی ارقام کیوی ایران در طی نگهداری در سردخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات عناصر معدنی برخی ارقام کیوی ایران در طی نگهداری در سردخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات عناصر معدنی برخی ارقام کیوی ایران در طی نگهداری در سردخانه :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

تغییرات عناصر معدنی ( کلسیم, پتاسیم, منیزیم, سدیم, فسفر, آهن, مس, روی, سرب و منگنز) ۵ رقم آبوت، آلیسون، برونو، مانتی و هایوارد میوه کیویActinidia deliciosa CV) به هنگام نگهداری در سردخانه ( دمای ۴-۰درجه سانتی گراد و رطوبت ۸۵-۷۵%در زمان های ۹ و۰و۱۸هفته با دستگاه(Inductively coupled plasma) ICP اندازه گیری شد. نتایج نشان داد عناصر معدنی (میلی گرم در ۱۰۰ گرم ماده تازه) این ارقام پس از برداشت شامل : کلسیم۷۹/۵۹۰-۴۲/۷۲۶ وپتاسیم ۳۷۲/۲۷۱-۲۷۹/۸۹۰ منیزیم ۳۲/۷۹۹-۱۸/۹۷۷ و سدیم ۲/۶-۱/۴۴۴ و آهن ۰/۵۲۱-۰/۲۹۰ و فسفر ۴۲/۲۲۱-۳۱/۲۹۶ مس ۰/۲۰۷-۰۰۳۷ روی ۰/۳۰۸-۰/۱۶۲ و منگنز ۰/۰۶۲-۰/۰۴۲ می باشد از بین عناصر معدنی پتاسیم بیشترین مقدار را داشت. از بین ارقام, آلیسون بیشترین مقدار عناصر معدنی را به خود اختصاصمی دهد. همچنین تغییرات عناصر معدنی در اکثر ارقام و در اکثر زمانها دارای اختلاف معنی دار ی در سطح ۱% بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.