مقاله تولید آدامس عملگر با استفاده از اسید سیتریک ریزکپسولهشده با اینولین و کازئین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید آدامس عملگر با استفاده از اسید سیتریک ریزکپسولهشده با اینولین و کازئین دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید آدامس عملگر با استفاده از اسید سیتریک ریزکپسولهشده با اینولین و کازئین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید آدامس عملگر با استفاده از اسید سیتریک ریزکپسولهشده با اینولین و کازئین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید آدامس عملگر با استفاده از اسید سیتریک ریزکپسولهشده با اینولین و کازئین :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

در این پژوهش برای نخستین بار از دو ماده اینولین و کاز ئین که هر دو دارای خواص عملگری شناخته شدهای هستند به عنوان ماده پوشش دهنده ر یزکپسولهای پودر اس ید س یتریک (در دامنه کمتر از ۱۰۰ میکرون ) استفاده گردید؛ در مرحله بعدیریزکپسولهای فوق به آدامس های نواری معمولی اضافه شدند تا در نهایت آدامسی با خواص عملگری تولید شود . برای ریزکپسول سازی نیز از دو نسبت ۵:۱ و ۱۰:۱ هسته (پودر اسید سیتریک ) به دیواره (اینو لین و کاز ئین)، شدت های ۱۰ تا ۱۰۰درصد امواج مایکروویو و مدت زمان های ۵۰ تا ۲۵۰ ثانیه ای استفاده شد . عکس برداری ریزکپسول های تولید شده با میکروسکوپ، الکترونی و بررسی کیفی آنها نشان داد که شرایط بهینه برای ریزکپسول سازی پودر اسید سیتریک با اینولین و کازئین، نسبت ۱۰:۱ شدت ۱۰۰ درصد امواج ما یکرویو و مدت زمان به ترتیب ۵۰ و ۱۵۰ ثانیه بود. در مرحله بعدی این دو نوع ریزکپسو ل بههمراه پودراسید سیتریک بدون پوشش و ریزکپسول تجاری اسید سیتریک به آدام س نواری اضافه و آزمون حسی از نوع رتبه بندی توسط گروهچشایی برای ارزیابی بافت، ماندگاری طعم و پس مزه انجام شد. یافته ها نشان د ادند که آدامس های حاوی ریزکپسو ل های پوشش دار شده با اینولین از لحاظ دو ویژگی ماندگاری طعم و پس مزه در جایگاه نخست بوده و برای ویژگی بافت نیزریزکپسول های تجاری بیشترین امتیاز را به خود اختصاص دادند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.