مقاله تعیین پایداری ولتاژ وatc ایستا با روش نیوتن-رافسون- سایدل توسعه یافته و مقایسه آن با روش حداقل پ سماند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین پایداری ولتاژ وatc ایستا با روش نیوتن-رافسون- سایدل توسعه یافته و مقایسه آن با روش حداقل پ سماند دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین پایداری ولتاژ وatc ایستا با روش نیوتن-رافسون- سایدل توسعه یافته و مقایسه آن با روش حداقل پ سماند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین پایداری ولتاژ وatc ایستا با روش نیوتن-رافسون- سایدل توسعه یافته و مقایسه آن با روش حداقل پ سماند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین پایداری ولتاژ وatc ایستا با روش نیوتن-رافسون- سایدل توسعه یافته و مقایسه آن با روش حداقل پ سماند :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

پایداری ولتاژ پدیده ای است که امروزه سبب اصلی نگرانی شبکه های قدرت می باشد و اگر این اتفاق رخ بدهد باعث فروپاشی کل سیستم قدرت خواهد شد. مطالعه پدیده فروپاشی ولتاژ م یتواند از ر خدادن این اتفاق در شبکه جلوگیری کند . تحلیل استاتیکی ، یکی از بهترین روشهای مطالعه این پدیده است و روشهای زیادی برای تعیین معیاری برای این پدیده ارائه شده است . روش نیوتن رافسون معمولی، مشکل منفرد شدن ماتریس ژاکوبین را دارد و نمی تواند جواب پایداری ولتاژ را بیابد . برای از بین بردن این مشکل، روشهای زیادی پیشنهاد شده است که می تواند این مشکل را برطرف (CPF) کند و یکی از قدیمی ترین آنها، پخش بار تداومی ۱ است. روشCPFیک روش قدرتمندی است که می تواند جواب مسئله پخش بار را بدون مشکل منفردشدن بدست آورد. روش۲ CPFبا استفاده از روش حداقل پس ماند ،GMRES،بهبود یافته است . همچنین روش NRS3،یانیتوتن رافسون – سایدل ، یک روشی قدیم ی ولی سریع و دقیق است که در مقاله حاضر توسعه یافته است و نشان داده شده است که روش ارائه شده از روشهای دیگر مانند ،CPF-GMRES،قابلیت اطمینان و سرعت بیشتری دارد . روش ارائه شده بر ای تعیین پایداری ولتاژوATC4،ایستا بر روی یک شبکه نمونه با ۳۵۰باس امتحان شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.