مقاله تولید پنیر سفید ایرانی با استفاده از کنسانتره پروتئینی تخمیری آب پنیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید پنیر سفید ایرانی با استفاده از کنسانتره پروتئینی تخمیری آب پنیر دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید پنیر سفید ایرانی با استفاده از کنسانتره پروتئینی تخمیری آب پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید پنیر سفید ایرانی با استفاده از کنسانتره پروتئینی تخمیری آب پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید پنیر سفید ایرانی با استفاده از کنسانتره پروتئینی تخمیری آب پنیر :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

تولید پنیر سفید ایرانی با مقادیر مختلف کنسانتره پروتئینی تخمیری آب پنیر ( FWPC1 ) با استفاده از روش سنتی و متداول بررسی گردید. FWPC از آب پنیر به دست آمده در حین تولید پنیر تهیه و در سطوح مختلف ۵، ۱۰ ، ۱۵ و ۲۰ درصد در دو مرحله قبل (گروه ۱) یا پس از تشکیل لخته پنیر (گروه ۲) به طورحجمی/حجمی جایگزین شیر مورد استفاده در پنیرسازی گردید. نتایج تحقیق نشان داد که هر دو متغیر سطوح مختلف جایگزینی و محل افزودن FWPC تأثیر معنی داری بر راندمان (راندمان حقیقی ۲ و راندمان تطبیقی ۳) و مقادیر بازیافت پروتئین و چربی دارد. افزایش مقدار سطوح جایگزینی FWPC بویژه در گروه ۲ منجربه کاهش قابل توجه راندمان تطبیقی و مقادیر بازیافت پروتئین و چربی شد. در هرحال، افزایش مقدار FWPC در گروه ۱ سبب افزایش معنی دار راندمان حقیقی پنیر گردید. تلفیق ۲۰ درصد FWPC در این گروه سبب افرایش راندمان به میزان ۱۲ درصد گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.