مقاله تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا و تعیین خصوصیات عملکردی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا و تعیین خصوصیات عملکردی آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا و تعیین خصوصیات عملکردی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا و تعیین خصوصیات عملکردی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا و تعیین خصوصیات عملکردی آن :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

کنجاله کلزا دارای ۴۳ – ۳۸ درصد پروتئین بوده و از نظر کیفی پروتئینهای آن ترکیبی از اسیدهای آمینه مناسب و در حد دانه های غلات می باشد.تولید ایزوله پروتئینی در واقع هم موجب استفاده بهینه از کنجاله کلزا گردیده و هم بعنوان منبع انرژیو پروتئین جهت تقویت و غنی سازی اکثر مواد غذایی م ی تواند بکار رود . از آنجائیکه استخراج پذیری و رسوب پروتئین های کنجاله کلزا تابعی از pH بوده و در هر رقم متفاوت میباشد لذا در این تحقیق رقم ۹۱ . PF7045 ، با دو تیمار pH استخراجپروتئین ( ۱۰ ، ۱۱ و ۱۲ ) و pH ترسیب پروتئین ( ۵/ ۴، ۵/ ۵ و ۵/ ۶) درنظر گرفته شد، تا ضمن تعیین شرایط بهینه تولید ایزوله پروتئینی بعضی از خواص کیفی آن نیز مشخص شود .نتایج نشان داد بهترین شرایط جهت تهیه ایزوله پروتئینی، استخراج در شرایط قلیایی با pH =12 و رسوب پروتئین در نقط ه ۵/ pH =5 بوده است. در این شرایط ایزوله تولیدی دارای۸۸/۱ درصدپروتئین با مقدار وزنی ۳/ ۱۵ درصد بوده است . همچنین مقدار اسیدفیتیک ایزوله در این شرایط بسیار کم و در حد ۰/۴ درصد بود . مقدار گلوکوز ینولات ایزوله پروتئینی حاصل در همه شرایط غیرقابل اندازه گیری بود . پروتئین های حاصله در شرایط مختلف دارای خواص عملکردی بالا ودر بهترین شرایط مقدار جذب آب، جذب چربی و حلالیت نیتروژن به ترتیب۲۲۵ ، ۱۸۲ و ۴۰ درصد بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.