مقاله جداسازی و تعیین ویژگی های مهم کاربردی دو گونه لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی لیقوان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی و تعیین ویژگی های مهم کاربردی دو گونه لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی لیقوان دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و تعیین ویژگی های مهم کاربردی دو گونه لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی لیقوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و تعیین ویژگی های مهم کاربردی دو گونه لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی لیقوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و تعیین ویژگی های مهم کاربردی دو گونه لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی لیقوان :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

ایران قدمت طولانی در تولید انواع گسترده ای از محصولا ت لبنی تخمیری دارد که پنیر لیقوان یکی از مهمترین آنها است. این پنیر با توجه به عطر و طعم مطلوب از بازار پسندی بالایی بر خوردار است. مطالعات گوناکونی که بر روی پنیر لیقوان انجام شده است، مشخص نموده است که دو گونه لاکتوباسیلوسپلنتاریوم و لاکتوباسیلوس کاز ئی دو گونه غالب لاکتوباسیلوس ها طی رسیدن این پنیر هستند. در تحقیق حاضر ابتد ا ۲۵ سویه متفاوت از لاکتوباسیلوسپلنتاریوم و لاکتوباسیلوس کازئی از ۹ بسته پنیر لیقوان جداسازی شد که از این تعداد ۱۴ سویه متعلق به گونه پلنتاریوم و ۱۱ گونه متعلق به گونه کازئیبودند. باکتریهای جداسازی شده سپس از نظر میزان تولید اسید و خواص پروتئولیتیکی در شیر مورد ارزیابی قرار گرفتند . ۶ سویه از باکتریهای جداسازی شده بعد از ۲۴ ساعت بیش از ۵/ ۰% اسید تولید نمودند. دو سویه بیشترین فعالیت پروتئولیتیکی و اسیدی را نشان دادند که از این دو سویه یکی متعلق بهگونه پلنتاریوم و دیگری متعلق به گونه کازئی بود . گونه های انتخاب شده از پنیر سنتی لیقوان که در این تحقیق خواص ذاتی مهمی را نشان دادند نه تنهابرای کاربردهای عملی (به عنوان استارتر یا کمک استارتر ) مهم هستند بلکه ممکن است مجموعه ژنتیکی گسترده ای را جهت طراحی گونه های تغییر یافته ژنتیکی با ویژگی های مورد نظر تأمین کنند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.