مقاله جداسازی و شناسایی سویه های انتروکوکوس فکالیس وانتروکوکوس فاسیوم از پنیر سنتی لیقوان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی و شناسایی سویه های انتروکوکوس فکالیس وانتروکوکوس فاسیوم از پنیر سنتی لیقوان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و شناسایی سویه های انتروکوکوس فکالیس وانتروکوکوس فاسیوم از پنیر سنتی لیقوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و شناسایی سویه های انتروکوکوس فکالیس وانتروکوکوس فاسیوم از پنیر سنتی لیقوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و شناسایی سویه های انتروکوکوس فکالیس وانتروکوکوس فاسیوم از پنیر سنتی لیقوان :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

درتحقیق جاری، سویه های انتروکوکوس از پنیر سنتی لیقوان جداسازی شده و اثر آن در بهبود عطر و طعم پنیر سفید UF از طریق استفاده بعنوان کمک استارتر مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور ۴ نمونه پنیر سنتی لیقوان از ۴ کارگاه مختلف در منطقه لیقوان خریداری شد. بااستفاده از محیط کشت اختصاصی، سویه ها جداسازی و با استفاده از روشهای استاندارد میکروبیولوژیکی شناسایی گردیدند. برای شناسایی گونه ها از تست تخمیر قند استفاده گردید. برای شناسایی گونه ها از تست تخمیر قند و شش نوع قند رافینوز، سوربیتول، آرابینوز، لاکتوز، ملی بیوز و سوربوز استفاده گردید. نتیجه این تحقیق نشان داد که سویه های غالب در این چهار نوع پنیر خریداری شده از لیقوان، انتروکوکوس فکالیس وانتروکوکوس فاسیوم بودند. طوریکه در نمونه پنیر اول انتروکوکوس فکالیس، در پنیر چهارم انتروکوکوس فاسیوم سویه های غالب بوده و در پنیردوم از پنج سویه، چهار سویه انتروکوکوس فاسیوم و در پنیر سوم چهار سویه انتروکوکوس فکالیس بودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.