مقاله بررسی مکانیزم انتقال جرم در فرآیند نیتروژن‌دهی پلاسمایی به روش توری (شبکه) فعال و مقایسه آن با روش متداول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مکانیزم انتقال جرم در فرآیند نیتروژن‌دهی پلاسمایی به روش توری (شبکه) فعال و مقایسه آن با روش متداول دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مکانیزم انتقال جرم در فرآیند نیتروژن‌دهی پلاسمایی به روش توری (شبکه) فعال و مقایسه آن با روش متداول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مکانیزم انتقال جرم در فرآیند نیتروژن‌دهی پلاسمایی به روش توری (شبکه) فعال و مقایسه آن با روش متداول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مکانیزم انتقال جرم در فرآیند نیتروژن‌دهی پلاسمایی به روش توری (شبکه) فعال و مقایسه آن با روش متداول :

تعداد صفحات:۲۴

چکیده:

نیتروژن‌دهی پلاسمایی به روش توری فعال، یک پدیده جدید در مهندسی سطح بوده که به تازگی توسعه یافته و ضمن برطرف نمودن مشکلات نیتروژن‌دهی پلاسمایی به روش متداول، پیشرفت های زیادی را نیز در این زمینه ارئه نموده است. در این مطالعه، مکانیزم انتقال جرم در روش نیتروژن‌دهی پلاسمایی متداول با فرآیند نیتروژن‌دهی پلاسمایی به روش توری فعال مورد بررسی و مقایسه قرار گرفته است. با توجه به تئوری‌‌‌‌‌های مختلف، بیان دقیق مکانیزم انتقال ذرات و تشکیل سطوح تأثیر ‌یافته از فرآیند نیتروژن‌دهی پلاسمایی امکان‌پذیر نمی‌باشد. ولی به نظر می‌رسد که در نیتروژن‌دهی پلاسمایی متداول، مکانیزم انتقال جرم مشتمل بر چهار مرحله کندوپاش، رسوب مجدد، نفوذ نیتروژن اتمی مازاد و ایجاد رسوب های نیتروژن در لایه نفوذی می باشد. در روش نیتروژن‌دهی پلاسمایی به روش توری فعال، انتقال ذرات نیتروژن در اثر بمباران سطح توری توسط یون هایN+، از طریق ذرات نیترید آهن FexN کنده شده از سطح توری انجام می پذیرد. مکانیزم غالب در انتقال جرم در محیط پلاسمای درون توری فعال، مشتمل بر پنج فرآیند؛ کندوپاش، جذب نیتروژن اتمی فعال بصورت فیزیکی، تجزیه و جدا شدن نیتروژن اتمی، نفوذ و سرانجام رسوب در ناحیه لایه نفوذی می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.