مقاله استفاده از پاراژنز کانیها به عنوان کلیدی در تعیین شرایط فیزیکوشیمیایی دمای اسکارن زایی در منطقه محمد آباد(جنوب غرب یزد).


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از پاراژنز کانیها به عنوان کلیدی در تعیین شرایط فیزیکوشیمیایی دمای اسکارن زایی در منطقه محمد آباد(جنوب غرب یزد). دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از پاراژنز کانیها به عنوان کلیدی در تعیین شرایط فیزیکوشیمیایی دمای اسکارن زایی در منطقه محمد آباد(جنوب غرب یزد).  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از پاراژنز کانیها به عنوان کلیدی در تعیین شرایط فیزیکوشیمیایی دمای اسکارن زایی در منطقه محمد آباد(جنوب غرب یزد).،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از پاراژنز کانیها به عنوان کلیدی در تعیین شرایط فیزیکوشیمیایی دمای اسکارن زایی در منطقه محمد آباد(جنوب غرب یزد). :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

مطالعات کانی شناسی نشاندهنده دو مرحله اصلی دگرسانی(پیشرونده و پسرونده) در منطقه محمد آباد است. اسکارن متاسوماتیکی( مرحله پیشرونده) با نهشت مجموعه کانیایی سیلیکاته کلسیمی بدون آب(آندرادیت و دیوپسید-هدنبرزیت) در محدوده دمایی C 550 – 470 شکل گرفته است. در مرحله پسرونده( دمای C 470>) حجم عمده ای از این سیلیکاتهای بدون آب، دگرسان شده و به مجموعه ای از کانی های سیلیکاته کلسیمی آبدار با کلسیم کمتر( اپیدوت و تریمولیت – اکتینولیت) تبدیل گشته و در نهایت مجموعه سیلیکاتهای کلسیمی آبدار و بدون آب، دچار دگرسانی شده و در محدوده اکتینولیت) تبدیل گشته و در نهایت مجموعه سیلیکاتهای کلسیمی آبدار و بدون آب، دچار دگرسانی شده و در محدود C300 ه مجموعه ریز دانه شامل کلریت، کلسیت، کوارتز و کانیهای رسی تبدیل شده اند. نبود ولاستونیت در نمونه های اسکارنی محمد آباد می تواند نشانگر تشکیل مجموعه آندرادیت و هدنبرژیت در دمای کمتر از C 550 باشد. همرشدی و نبود بافت جانشینی در آندرادیت و پیروکسن، گویای تشکیل همزمان آنها در محدوده دمایی C 550 – 430 و (فرمول در متن اصلی مقاله ) می باشد. در دمای C470ْ > آندرادیت در محدوده (فرمول در متن اصلی مقاله) به مجموعه کانیایی کوارتز، کلسیت و مگنتیت تبدیل شده است. حضور مگنتیت و پیریت همراه با کوارتز و کلسیت در مجموعه کانیایی مرحله III نشانگر (فرمول در متن اصلی مقاله) و دماهای C 430ْ > برای سیالات متاسوماتیسم کننده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.