مقاله تعیین شرایط فیزیکی و شیمیایی تبلور با استفاده از شیمی کلینوپیروکسن های موجود در ولکانیک های حوضه ی کلوت (شمال خاور اردکان یزد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین شرایط فیزیکی و شیمیایی تبلور با استفاده از شیمی کلینوپیروکسن های موجود در ولکانیک های حوضه ی کلوت (شمال خاور اردکان یزد) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین شرایط فیزیکی و شیمیایی تبلور با استفاده از شیمی کلینوپیروکسن های موجود در ولکانیک های حوضه ی کلوت (شمال خاور اردکان یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین شرایط فیزیکی و شیمیایی تبلور با استفاده از شیمی کلینوپیروکسن های موجود در ولکانیک های حوضه ی کلوت (شمال خاور اردکان یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین شرایط فیزیکی و شیمیایی تبلور با استفاده از شیمی کلینوپیروکسن های موجود در ولکانیک های حوضه ی کلوت (شمال خاور اردکان یزد) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

ناحیه ی مورد بررسی در شمال خاوری اردکان یزد قرار گرفته است. کلوت یک حوضه ی جوان به سن کرتاسه ی بالایی – پالئوسن است که رسوبات دوران سوم را دارا می باشد و از پایین شامل کنگلومرا، نمک، لایه های سبر، مادستون، کنگلومرا، ماسه سنگ و کنگلومرا می باشد. ناحیه ی مورد پژوهش در جنوبی ترین قسمت این حوضه قرار دارد که رسوبات کرتاسه ی پایینی در کنار نمک های ائوسن واققع شده است. سنگ های آذرین مورد نظر همراه با نمک ها دیده می شوند و شامل سنگ های ولکانیکی و هیب آبیسال می شوند. ولکانیک های این حوضه عمدتاً بازالت بوده و واجد کانی های اصلی پیروکسن،پلاژیوکلار، الیوین وبیوتیت و کانی های فرعی آپاتیت و اپاک می باشند.مینرال شیمی کلینوپیروکسن ها نشان می دهد ماگمای مادر این سنگ ها ترکیب آلکالن تا ساب آلکالن داشته و وابسته به قوس های آتشفشانی می باشد. ترمومتری نشانگر آن است که دمای تشکیل کلینوپیروکسن ها بین ۹۵۰ – ۶۰۰ درجه در فشار ۱ اتمسفر تا ۵ کیلو بار می باشد.. میزان آب ماگما بر اساس روش هلز ۱۰ – ۵ درصد می باشد، بارومتری بر اساس دیاگرام هلزفشار تشکیل کلینوپیروکسن ها را کمتر از ۵ کیلوبار نشان می دهد. میزان تمرکز اکسیژن در حین تبلور کلینوپیروکسن متغیر است که می تواند بیان کننده ی تغییر شرایط فیزیکوشیمیایی تبلور ماگما باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.