مقاله تهیه، شناسایی و بررسی ساختار بلوری کمپلکسهای پلیمری کادمیم و استرانسیم با لیگاند ۲و ۳- پیرازین دی کربوکسیلیک اسید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه، شناسایی و بررسی ساختار بلوری کمپلکسهای پلیمری کادمیم و استرانسیم با لیگاند ۲و ۳- پیرازین دی کربوکسیلیک اسید دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه، شناسایی و بررسی ساختار بلوری کمپلکسهای پلیمری کادمیم و استرانسیم با لیگاند ۲و ۳- پیرازین دی کربوکسیلیک اسید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه، شناسایی و بررسی ساختار بلوری کمپلکسهای پلیمری کادمیم و استرانسیم با لیگاند ۲و ۳- پیرازین دی کربوکسیلیک اسید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه، شناسایی و بررسی ساختار بلوری کمپلکسهای پلیمری کادمیم و استرانسیم با لیگاند ۲و ۳- پیرازین دی کربوکسیلیک اسید :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

کمپلکس (فرمول در متن اصلی مقاله) از واکنش نمک استرانسیم نیترات با لیگاند ۲ و ۳- پیرازین دی کربوکسیلیک اسید (pzdc.H2) در مخلوط حلالهای متانول و آب مقطر تهیه شد. کمپلکس (فرمول در متن اصلی مقاله) از واکنش نمک کادمیم نیترات با لیگاند ۲و ۳ پیرازین دی کربوکسیلیک اسید در متانول تهیه شد. ساختار بلوری این کمپلکسها، پس از تجزیه کیفی و کمی، بهوسیلهی پراش پرتو -X تعیین شد. هردوی این کمپلکسها ساختار پلیمری دارند. کمپلکس( ۱) ، در سیستم مونوکلنیک با گروه فضائی P21/n با چهار مولکول (فرمول در متن اصلی مقاله) در سلول واحد متبلور می شود. فرمول تجربی آن به صورت C6H8N2O7Sr بوده و بعدهای سلول واحد آن بترتیب (فرمول در متن اصلی مقالله) میباشند و مقدار R نهایی برای این کمپلکس برابر ۰/۰۵۷۲ است و کمپلکس( ۲) نیز در سیستم تریکلنیک، با گروه فضائی P با دو مولکول [Cd(pzdc)] در سلول واحد متبلور می شود. فرمول تجربی آن به صورت C12H4Cd2N4O8 بوده و بعدهای سلول واحد این کمپلکس به ترتیب b=10.335(3)،a=7.446(2) و c=11.923(3) میباشند. مقدار R نهایی برای این کمپلکس برابر ۰/۱۶۱۵ است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.