مقاله کاهش ضایعات در تولید و مصرف گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاهش ضایعات در تولید و مصرف گندم دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش ضایعات در تولید و مصرف گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش ضایعات در تولید و مصرف گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش ضایعات در تولید و مصرف گندم :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

تعیین میزان ضایعات گندم درتولید و مصرف به آسانی مقدور نیست ، زیرا سطح زیر کشت وسیع گندم وحجم عظیم کارهای کاشت ، داشت و برد اشت در این کشور و نیز بررسی سایر مراحل تولید و مصرف از قبیل حملونقل از مزرعه به مبادی خرید و به سیلو و از سیلو به کارخانجات آرد و از آنجا به نانوائی ها و نیز بررسی وضع پخت نان در بیش از ۵۳۰۰۰ نانوائی و نیز برآورد ضایعات نان در کل خانوارهای کشور عملاً امکان پذیر نیست با وجود این ، بررسی های پراکنده میزان ضایعات گندم ، آرد و نان را حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد نشان می دهند . به منظور بررسی ضایعات گندم در تولید و مصرف و تعیین نحوه کاهش آن، پروژه کاهش ضایعات گندم در تولید و مصرف به عنوان یک پروژه ملی از سال ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۶ در گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه تهران اجرا شد. در این پروژه ضایعات گندم در مراحل مختلف تولید، حمل و نقل، فرآوری و مصرف بررسی گردید. این پروژه در ۲۵ زیر پروژه توسط ۲۴ نفر از اعضای هیات عل می دانشگاه های تهران ، صنعتی اصفهان ، تربیت مدرس ، آزاد اسلامی و کا رشناسان ارشد وزارت جهاد کشاورزی و سازمان غله کشور انجام شد . علل ضایعات گندم در تولید و مصرف و میزان آن در هریک از مراحل ذکر شده در تولید ، فرآوری و مصرف برآورد گردید و راه ها ی کاهش ضایعات نیز بررسی شد. میزان ضایعات در این پروژه تا حد ۴۰ % درصد برآورد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.