مقاله بررسی روند بیابان زایی کویر سگزی اصفهان با تصاویر سنجنده MSS و ETM+ لندست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روند بیابان زایی کویر سگزی اصفهان با تصاویر سنجنده MSS و ETM+ لندست دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روند بیابان زایی کویر سگزی اصفهان با تصاویر سنجنده MSS و ETM+ لندست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند بیابان زایی کویر سگزی اصفهان با تصاویر سنجنده MSS و ETM+ لندست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روند بیابان زایی کویر سگزی اصفهان با تصاویر سنجنده MSS و ETM+ لندست :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

کویر سگزی به عنوان بازمانده ای از پلایای گاوخونی کبیر، در ۲۵ کیلومتری شرق اصفهان واقع گردیده و به عنوان یکی از کانون های بحرانی بیابان زایی و دروازه ورودی قلمرو بیابانی به شهر تاریخی اصفهان قلمداد می شود. لذا مهار و کنترل این کویر به دلیل موقعیت خاص مکانی نسبت به اصفهان ضروری می یابد.
این پژوهش با بکارگیری تصاویر ماهواره ای لندست در دو بازه زمانی (یک دوره ۳۰ ساله) به بارزسازی تغییرات و بررسی روند بیابانی شدن قلمرو کویر سگزی می پردازد.
تصاویر ماهواره ای به کار رفته در تحقیق متعلق به سنجنده های ETM+ , MSS نسل های اول و هفتم لندست و به تاریخ سال های ۱۹۷۲ و ۲۰۰۱ میلادی می باشد.
پس از انجام عملیات تصحیحات هندسی و پردازش تصویر، ترکیبات رنگی کاذب متعددی تهیه و با عملیات مختلف بارزسازی از بهترین کنتراست برخوردار گردیدند. سپس از قلمرو مورد بحث تعداد ۷ سایت با توزیع یکنواخت در تصاویر قدیم و جدید انتخاب و با روش مقایسه ای و تفسیر چشمی تغییرات در دو بازه زمانی بارزسای شدند.
با استناد بر مقایسه تصاویر مربوطه و نتایج حاصله باید اذعان نمود که تراکم پوشش گیاهی در اقصی نقاط پیرامون کویر به ویژه قلمرو جنوبی و شرقی آن روندی افزایشی را نشان می دهد که ناشی از تغییرات کاربری اراضی و اجرای طرح های بیابان زایی، جهت مصون ماندن مراکز انسانی، کارخانجات و قلمرو فرودگاه از تبعات منفی این کویر از جمله بیابان زایی می باشد.
در برخی مکان ها به ویژهمرکز کویر روند بیابان زایی و ظهور رخساره های گچی، ماسه ای از روند افزایشی نسبت به تصاویر قدیم حکایت می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.