مقاله بررسی روش تحلیل استاتیکی فزاینده غیرخطی مودی و کاربرد آن در ارزیابی لرزه ای ساختمانهای نامنظم در ارتفاع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روش تحلیل استاتیکی فزاینده غیرخطی مودی و کاربرد آن در ارزیابی لرزه ای ساختمانهای نامنظم در ارتفاع دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روش تحلیل استاتیکی فزاینده غیرخطی مودی و کاربرد آن در ارزیابی لرزه ای ساختمانهای نامنظم در ارتفاع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روش تحلیل استاتیکی فزاینده غیرخطی مودی و کاربرد آن در ارزیابی لرزه ای ساختمانهای نامنظم در ارتفاع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روش تحلیل استاتیکی فزاینده غیرخطی مودی و کاربرد آن در ارزیابی لرزه ای ساختمانهای نامنظم در ارتفاع :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

به تازگی تحلیل استاتیکی فزاینده غیر خطی مودی (Modal Pushover Analysis) که با نام اختصاری MPA نیز شناخته می شود، به منظور بهبود دقت روشهای تحلیل استاتیکی غیر خطی سنتی معرفی شده است . این روش قادر است اثر مودهای بالات ر از مود اصلی را در پاسخ نهایی سازه لحاظ کند . لذا استفاده از روشMPAدر ارزیابی لرزه ای ساختمانهای بلند و نامنظم می تواند از اهمیت خاصی برخوردار باشد . در این تحقیق نیازهای لرزه ای قابهای نامنظم در ارتفاع با استفاده از روش مذکور محاسبه شده و با مقادیر متناظ ر به دست آمده از روش دقیق تحلیل دینامیکی تاریخچهزمانی غیرخطی(NLTA) مقایسه گردیده است. در مدلهای انتخاب شده حالتهای مختلفی از نامنظمی در ارتفاع شاملنامنظمی در جرم ، نامنظمی هندسی و نامنظمی ناشی از اختلاف تراز طبقات در نظر گرفته شده است . پارامترهای اصلی مو رد مطالعه ، تغییرمکان طبقات و نسبت تغییرمکان نسبی طبقات می باشند. با بررسی عملکرد سازه های نامنظمدر ارتفاع ، مشخص شد با استفاده از روشMPAمی توان نتایج نزدیکی به پاسخهای حاصل از روشNLTA به دستآورد. وجود نامنظمی در ارتفاع نیز تاثیر معنا داری بر دقت روش MPA نداشت ه و به نظر می رسد این روش می تواند به عنوان ابزاری مناسب در تخمین پاسخهای لرز های ساختمانهای نامنظم در ارتفاع نیز به کار گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.