مقاله نقش سیستم های سازهای در شکل گیری اثر معماری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش سیستم های سازهای در شکل گیری اثر معماری دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش سیستم های سازهای در شکل گیری اثر معماری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش سیستم های سازهای در شکل گیری اثر معماری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش سیستم های سازهای در شکل گیری اثر معماری :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

یک سیستم سازه ای باید ضمن جوابگویی به نیازهای عملکردی، در مقابل بارهای وارده مقاومت نماید این مهم ترین وظیفه و نقش سازه می باشد. نیروهایی که یک سازه باید تحمل نماید عبارتند از: بار وزن خود سازه، بارهای طبیعی ناشی از باد، زلزله، شرایط محیط، آب و هوا و بارهای تولید شده در اثر عملکرد خاص سازه. این بارها می توانند شامل فشار آب بر دیواره یک سد یا فشار خاک بر یک دیوار حائل و یا وزن تجهیزات و لوازم کار در یک ساختمان اداری باشند. فرم سازهای انتخاب شده برای مقاومت دربرابر نیروها می تواند تحت تاثیر نیازهای عملکردی و هندسی فضای مورد نیاز انتخاب گردد و یا ممکن است هندسه سازه متناسب با نحوه اثر بیشترین نیروها که اصطلاحاً مسیر نامیده می شود، انتخاب گردد. (Load Path) نیرو بنا به تعریف مسیر نیرو عبارت است از مسیری که بارها یا تنش های حداکثر در جریان حرکت از نقطه اثر نیرو برروی سازه تا انتقال آن به زمین طی می کند. همانطور که یک جریان الکتریکی مسیری را طی می کند تا به زمین برسد، نیروها نیز باید توسط عناصر سازهای )از مسیرهای فرعی به مسیرهای اصلی، از تیرهای اصلی به ستونها، از ستون ها یه پی و…( منتقل گردند تا به زمین )مقاومت کننده نهایی( انتقال یابند.
موثرترین مسیر نیرو مسیری است که توانایی های خاص مصالح استفاده شده بیشترین بهرهگیری به عمل آید. مثلاً استفاده حداکثر از کششقابل توجه فولاد، مقاومت فشاری بتن و غیره در صورت بهره گیری از مسیر نیرو در طراحی فرم هندسی سازه میسر خواهد شد. در مقابل خمش، روشی نسبتاً غیر اقتصادی برای تحمل بار می باشد. این مساله را می توان با مقایسه نسبت هزینه به مقاومت در رفتارهای کششی و بطور آشکار استفاده از نظریه مسیر نیرو را (Piere Luigi Nervi) خمشی فولاد بررسی کرد. سازههای طراحی شده توسط پیرلوئیجی نروی در طرح خود نمایان می سازند. در حقیقت این نروی بود که ایده مسیر نیرو را در طراحی سازه برای اولین بار در دهه ۵۰ معرفی نمود. او بسیاری از فرمهای سازه ای موثر خویش را از طبیعت )بطور مثال فرم برگها( الهام گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.