مقاله مقایسه نتایج حاصل ازکاربرد شبکه عصبی مصنوعی با روشهای تجربی موجود در برآورد شاخص فشردگی خاکهای ریزدانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه نتایج حاصل ازکاربرد شبکه عصبی مصنوعی با روشهای تجربی موجود در برآورد شاخص فشردگی خاکهای ریزدانه دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه نتایج حاصل ازکاربرد شبکه عصبی مصنوعی با روشهای تجربی موجود در برآورد شاخص فشردگی خاکهای ریزدانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه نتایج حاصل ازکاربرد شبکه عصبی مصنوعی با روشهای تجربی موجود در برآورد شاخص فشردگی خاکهای ریزدانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه نتایج حاصل ازکاربرد شبکه عصبی مصنوعی با روشهای تجربی موجود در برآورد شاخص فشردگی خاکهای ریزدانه :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

در این مقاله روش جدیدی بر اساس شبکه های عصبی مصنوعی برای تعیین شاخص فشردگی (Cc) خاکهای ریزدانه دست نخورده در استان خوزستان با استفاده از نتایج ۱۲۱ آزمایش تحکیم، ارائه شده است. شبکه عصبی مصنوعی مورد استفاده از نوع پرسپترون چند لایه با قانون یادگیری پس از انتشار و تکنیک حداقل مربعات خطا می باشد. که در آم این کمیت مکانیکی و مهم خاک با ایجاد نگاشتی غیر خطی بین پارامترهای موثر بر آن از قبیل عیار پوکی اولیه (e°)، رطوبت اولیه، حد روانی خاک (LL) ، شاخص خمیرائی (PI) و چگالی ویژه (Gs) نمونه خاک دست نخورده تعیین می گردد. مقایسه نتایج حاصل از شبکه عصبی با چندین روش تجربی موجود از قبیل ترزاقی (۱۹۴۸)، نیشیدا (۱۹۵۶)، رندون – هررو (۱۹۸۳)، پارک و کوموتو (۲۰۰۴)، ابن جلال (۱۳۸۳) نشان داد که شبکه عصبی مصنوعی قادر است با دقت نسبتا بالاتری شاخص فشردگی خاک را در منطقه خوزستان تعیین نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.