مقاله بررسی تاثیر نبودن سوخت فسیلی در مناطق جنگلی استان زنجان در تخریب این مناطق و ارائه طرح تجدید حیات جنگلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر نبودن سوخت فسیلی در مناطق جنگلی استان زنجان در تخریب این مناطق و ارائه طرح تجدید حیات جنگلی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر نبودن سوخت فسیلی در مناطق جنگلی استان زنجان در تخریب این مناطق و ارائه طرح تجدید حیات جنگلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر نبودن سوخت فسیلی در مناطق جنگلی استان زنجان در تخریب این مناطق و ارائه طرح تجدید حیات جنگلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر نبودن سوخت فسیلی در مناطق جنگلی استان زنجان در تخریب این مناطق و ارائه طرح تجدید حیات جنگلی :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

در کشورهایی نظیر کشور ایران که دارای منابع غنـی سـوخت فسیلی هستند، به دلیل صعب العبور و کوهستانی بودن برخـی از مناطق جنگلی، فر اهم کردن سوخت فسـیلی بسـیار سـخت می باشد، در نتیجه مردم این مناطق برای تامین انرژی گرمایی در فصول سرد سال به قطع درختان جنگلی می پردازنـد . ایـن موضوع منجر به از بین رفتن مناطق جنگلی و در نتیجه منـابع آب، خاک و پوشش گیاهی ایـن منـاطق در معـرض تخریـب قرار می گیرند . به منظور بررسی تاثیر نبود سـوخت فسـیلی و تاثیر آن در تخریب جنگلهای پراکنده و حفاظتی، سـه منقـه از محدوده روستاهای ولیـدر، جـیش آبـاد و سـرداب در منطقـه شهرستان طارم از توابـع اسـتان زنجـان کـه دارای جنگلهـای بلوط، ارس و بنـه هسـتند انتخـاب گردیدنـد . سـپس بوسـیله پردازش تصـاویر مـ اهواره ای ) ) ETM+ سـال ۲۰۰۲ مـیلادی نسبت به شناسایی مناطق جنگلـی در محـدوده ایـن روسـتاها گردید . ضمن اینکه برای جلوگیری از تخریـب ایـن جنگلهـا، طرح اجرای تجدید حیات جنگل ارائه گردید . نتایج حاصل از اجرای این طرح بیانگر کاهش تخریب مناطق جنگلی فوق بـه میزان ۸۰ درصد و تو سعه جنگلهای حفاظتی و حمایتی در این مناطق می باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.